Hardslimer Odesláno 19. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2022 Pořád funkční a pořád přesné! Každý rok ubírám pouze 2 minuty. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 V 19. 11. 2022 v 20:37, Hardslimer napsal: Pořád funkční a pořád přesné! Každý rok ubírám pouze 2 minuty. -tak ty hodiny tady asi 5 let sleduji a včera mi přišly, mám stejné jako ty, akorát jsem si nevšiml, že je to verze s černým plastem vzadu, ale na funkci to nemá vliv, -když jsem je rozbalil, tak si manželka myslela, že je to nějaký nerez mlýnek na maso a vypadala spokojená, pak se zhrozila a něco tak šílenýho prý nechce do bytu, po večeři mi dokonce našla tu buřtovou baterii a zatím vše tiká jak má, -dcerka 12let byla nadšená a říkala, že to jsou supr digitálky:) -takže jestli si ty hodiny neprosadím, tak jsem mrtvej muž -fotky možná příště, A děkuji, že jsi sem dával furt fotky a report abych je koupil.:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 Tak zatim fungujou:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 30. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2023 Tak to je super! Jsem rád, že dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 25. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2023 Nevite prosim, zda pri nastaveni casu musim vyndavat baterii? Nechce se mi to hledat na netu. Moc dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 25. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2023 Uz jsem nasel video, co daval Hardslimer v unoru 2017,:) radeji jsem vyndal baterku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se