kulix Odesláno 8. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2008 Zdravím kolegové, chtěl bych vás tímto požádat o nějaké nápady či zkušenosti s hodinkami s měsíční fází..Jak přesně to funguje vůči skutečnosti? Požadované parametry jsou 40mm a více, automat nebo ruční nátah, cena kolem 60tis. ovšem i levnější.. Kdyby jste někdo měl něco pěkného doma, můžete zde přihodit foto? Už jsem koukal po longines Master MP a Louis Erad MP..A co dál? Předem díky za vaše příspěvky.. KULIX
Návštěvník Snow Odesláno 8. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2008 Velice podařené modely Oris Artelier Complication, Oris.
kulix Odesláno 8. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2008 TO ROON:ty eterny jsou povedené..Jsou k tomu nějaké parametry? A kde se dají sehnat? Dík za příspěvky..
roon Odesláno 8. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2008 - kalibr ETA 7751 - antireflexní safír - waterproof 50 M - průměr 42 mm - tlouštka 13,2 mm cena zhruba 4000 CHF
railmaster Odesláno 8. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2008 Tie Longines sa mi páčia, aj cenovo by sa do tvojho limitu v pohode zmestili.
kulix Odesláno 9. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 nemáte náhodou někdo něco doma? Nějaké reálné foto? Dík..
Viktor Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 BALL Engineer Master II MoonPhase Ty vypadají dobře!
l3stat Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 ve všem bude 7751,v těch ballech teda asi ne mě se nejvice zamlouvají ty longines,ty sem i viděl a moc pěkně udělaný něco bude dělat i omega ale tam bude cena višší i když mám pocit že ne o tolik
grga_pitic Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2008 Mam ty Longiny doma -pohybuju se mezi Ostrava - Brno - Praha - takze muzu ukazat i nazivo.
kulix Odesláno 10. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 Mam ty Longiny doma -pohybuju se mezi Ostrava - Brno - Praha - takze muzu ukazat i nazivo. Tož to je dobré, já pracuji v Ostravě..Tak to by jsme se mohli někdy domluvit..A foto nemáš?
kulix Odesláno 26. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2008 (upraveno) Pořás sháním a nic.. A co říkáte na tyhle? Nemáte s nimi nějakou zkušenost? Kde je sehnat za dobrou cenu? Dík.. Upraveno 26. května 2008 uživatelem kulix
Patrik Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Odesláno 26. května 2008 Zdravím kolegové, chtěl bych vás tímto požádat o nějaké nápady či zkušenosti s hodinkami s měsíční fází..Jak přesně to funguje vůči skutečnosti? Požadované parametry jsou 40mm a více, automat nebo ruční nátah, cena kolem 60tis. ovšem i levnější.. KULIX Jsou 2 způsoby konstrukce měsíční fáze. První je napojena na datumovku a počítá s cyklem 29.5 nebo 29 dní. Tu je třeba řídit cca 1 krát za rok. Pak je varianta napojená přímo na čas, tu teoreticky není třeba řídit nikdy, ovšem cena by určitě nebyla do 60 000 Kč. Tuhle variantu má např. některý model od IWC.
Jířa Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 (upraveno) Já mám od února koupené tyhle EDOXy : Je v tom ETA, jdou docela přesně (-4s/den), ale myslím, že je přestali vyrábět, protože na stránkách výrobce už nejsou. Koupil jsem je v Abu Dhabi za cca 1000 USD. Ta měsíční fáze je fajn, hezky vypadá, každý si ji všimne, ale když se ti hodinky přes víkend zastaví, tak to je docela fuška znovu je nastavit. Musíš si najít v kalendáři, kdy byl poslední Full nebo New Moon, nastavit ho na hodinkách, pak si odpočítat dny do současnosti a postupně je "odcvakat". Uvažuju kvůli tomu o pořízení grilu. Ale někoho naopak to seřizování baví, tak se rozhodni... Upraveno 30. května 2008 uživatelem Jířa
kulix Odesláno 30. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2008 Právě ta komplikovanost se mi na tom líbí.. No ty Edoxy jsem ještě neviděl..Vypadají dobře..
Kalifx Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 (upraveno) A co třeba EPOS? Akorát ty první chrona maj jen 39 mm... Upraveno 30. května 2008 uživatelem Kalifx
objevitel Odesláno 30. května 2008 Nahlásit Odesláno 30. května 2008 Pokud chceš vidět BALLY a máš cestu přes Prostějov dej vědět ještě jsem je nerozbalil
kulix Odesláno 30. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2008 Ted mám dilema, jestli do nich půjdu, které vybrat..Co vy na to, poradíte mi??? Světlý nebo tmavý ciferník??? Oboje mají své kouzlo.. Dík...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se