African Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 (upraveno) Za normálních světelných podmínek je čitelnost bez problémů, na sluníčku to bude asi o něco horší, ale co, když je miluješ Souhlasím, hodinky jsou to fantastické, tak ať pěkně slouží :-) Upraveno 15. října 2017 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Máte to hezké, chlapci a ten tah jim přidal 100% krásy navrch. Měl jsem možnost si je ponosit na kůži, když jsem je před pár týdny vyzvedával pro kamaráda v Londýně a musím říct, že to nebylo úplně ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 15. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Ta kuze se nepovedla, ale vubec, vypada to strasne lacine, naopak s 1171 maji famozni vintage look, NATO nevím, to moc nenosim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Me v noseni speedmasteru obecne brani absence vodotesnosti. To me stve i u Jlc. Pokud nemuzu s hodinkama koupat deti apod, tak me to zasadne omezuje ve funkcnosti. Nechci resit jestli mam na ruce hodinky kdyz neco delam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Podle mě není ta kůže špatná. Pokud má evokovat vintážní vzhled, pak se jim to povedlo. Pro mě to ale moc není. Nato jsem nezkoušel, ale obecně nejsem velký fanda hadrů a že jich mám plnou krabici :-) Nejnověji mám hadr k ltd Bondovkám Commander, ale okamžitě šel dolů a byl nahrazen přiloženým buzna tahem. Teď je to teprve to pravé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Speedy Tuesday landing today....Pecka, na tahu neskutocne, gratulujem! Ale co ten Snoopy?? Fuj,taka provokacia... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Snoopy si užil vejletu a přivítal nového člena Moonwatches rodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 (upraveno) Ta kuze se nepovedla, ale vubec, vypada to strasne lacine, naopak s 1171 maji famozni vintage look, NATO nevím, to moc nenosim...Taky se mě moc ten hnědej řemen nezamlouvá, ale časem si něco nechám ušít u budou vypadat taky dobře i na kůži ! Upraveno 15. října 2017 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Snoopy si užil vejletu a přivítal nového člena Moonwatches rodinky Provokacia myslena na nas- zatranenych, ktorym sa neuslo.. Moc moc zavidim Snoopyho, samozrejme v dobrom.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Me v noseni speedmasteru obecne brani absence vodotesnosti. To me stve i u Jlc. Pokud nemuzu s hodinkama koupat deti apod, tak me to zasadne omezuje ve funkcnosti. Nechci resit jestli mam na ruce hodinky kdyz neco delam..Myslím že děti by jsi s nimi vykoupal v pohodě :-) Ze zkušeností lidí zjistíš že s nimi po dlouhá léta plavou, a nikdo je ještě neutopil...také jsem po tom pátral :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 (upraveno) Provokacia myslena na nas- zatranenych, ktorym sa neuslo.. Moc moc zavidim Snoopyho, samozrejme v dobrom..Taky to tak beru, a navíc se vyplatilo Snoopyho vytáhnout na vejlet, protože si vysloužil dvě cestovní pouzdra, aby přežil cestu zpět bez následků. Upraveno 15. října 2017 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Myslím že děti by jsi s nimi vykoupal v pohodě :-) Ze zkušeností lidí zjistíš že s nimi po dlouhá léta plavou, a nikdo je ještě neutopil...také jsem po tom pátral :-)Hodinky bez sroubovaci korunky proste do vody neponorim.. na to nemam odvahu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Hodinky bez sroubovaci korunky proste do vody neponorim.. na to nemam odvahu..Já to tak měl dříve a poté co jsem utopil při plavání 300m potápěčské TH aquaracery (bez šroubovací korunky), při potápění 200m potápěčské Seiko (šroubovací korunka), a ba naopak např. Tissot 100m bez šroubovací korunky s naklapávacím dýnkem mám 13 let, plavání, sauna, pár potopení do 15m a bez problémů, tak uvažuji jinak. Baterku si měním sám podotýkám. Takže dnes už mám na potápěčské hodinky také trošku jiný názor a pokud se jen trošku o svoje miláčky bojíš, tak bych tam asi nebral žádné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Já to tak měl dříve a poté co jsem utopil při plavání 300m potápěčské TH aquaracery (bez šroubovací korunky), při potápění 200m potápěčské Seiko (šroubovací korunka), a ba naopak např. Tissot 100m bez šroubovací korunky s naklapávacím dýnkem mám 13 let, plavání, sauna, pár potopení do 15m a bez problémů, tak uvažuji jinak. Baterku si měním sám podotýkám. Takže dnes už mám na potápěčské hodinky také trošku jiný názor a pokud se jen trošku o svoje miláčky bojíš, tak bych tam asi nebral žádné :-)O sroubovaci rolady, omegy, iwc se nebojim a nosim bez omezovani se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Jedny na uhrforu s nepatrnou přirážkou.https://uhrforum.de/omega-speedy-tuesday-speedmaster-professional-limited-edition-full-neu-t324721 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 (upraveno) Klííííd, už to jde dolů, na Chrono24 je v nabídce 26 kousků, nejlevnější od 7.150,-? http://www.chrono24.cz/omega/ref-31132423001001.htm Upraveno 15. října 2017 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Ja by som predsa len radsej pejska za tie prachy ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Chlapi, jak vam tam sel ten tah? Ty koncovky 633 jsou nejak natesno, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Chlapi, jak vam tam sel ten tah? Ty koncovky 633 jsou nejak natesno, ne?Když si pořídíš starý 633 budou OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Spis ty novy obrousim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se