Axel Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Tak jsem udelal nevinou rezervaci... No pokud je vezmu, tak Seika MM300 uz mi doma asi neprojdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Člověk je chvíli pryč a má smůlu Vše už je zamluveno. Tak nezbývá než čekat, kdo si to rozmyslí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 A no do háje... ty jsou krásný. Jak se mi radiálky (145002268) v černém provedení nijak zvlášť nelíbily, tak tohle je hodně povedený. Dotažený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Rezervačka udělaná..tak uvidíme.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 (upraveno) Josu super Upraveno 10. ledna 2017 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Ja vyplnoval rezervacku za plnyho provozu pri prujezdu Prahou na ceste zpet z Chronoshopu.... Dobry adrenalin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Uz su vypredane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 (upraveno) mám tu ještě číslo 1146 k rezervaci jestli chcete...zbývá mi 11minut k rezervaci svoje jsem si zaregistroval a souhrou náhod tu mám ještě jednu pozici Upraveno 10. ledna 2017 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 ještě 6 minut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Tak to je vtipný, ještě asi před hodinou tam toho bylo spoustu volnýho, holt západ světa se probouzí později Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 je to taky tim, ze se tam spousta hejlu ted na to kouka a system jim automaticky blokuje cislo, ale ani si nakonec nedaji tu rezervaci, takze se to casem uvolni. Nebudte v panice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Jo, potvrzuji, byl stop stav, parkrat jsem dal refresh a najednou bylo jedno cislo volne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 ještě 6 minutTVL tak zase na 20 minut zmizím a propásnu i toto. Jak se říká hééérgot ! No nic, myslím, že se časem ještě snad něco uvolní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 docela stesti, ze se info zverejnilo v dobe, kdy amici spali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 jo vono se to uvolni. az prijde zaloha na USD 6.5K exlc. VAT:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 10. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Kide, skoda ze sis nepřečetl podminky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 To je nejak hodne v tech USD, v ? by to mohlo byt nekde kolem ?5000 bez dph kdyz se to prepocte z CHF.jo vono se to uvolni. az prijde zaloha na USD 6.5K exlc. VAT:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 jo vono se to uvolni. az prijde zaloha na USD 6.5K exlc. VAT:))No jestli to chápu správě, tak del podmínek to člověk platí až v obchodě dle svého výběru, tam by sis je měl do 30 dnů zaplatit a vyzvednout, jinak rezervace padá. Tak chápu podmínky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 10. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 No jestli to chápu správě, tak del podmínek to člověk platí až v obchodě dle svého výběru, tam by sis je měl do 30 dnů zaplatit a vyzvednout, jinak rezervace padá. Tak chápu podmínky. Ja to precetl uplne stejne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 A kde si je vyzvedavate? Ze bychom udelali zajezd Ja to precetl uplne stejne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se