Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 450
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dneska pozitivní zprávy :) :

"Deliveries will be made during the summer (June, July or August). The watches are being produced in small batches and random order so it is difficult for us to know when exactly the watch will be available."

Odesláno (upraveno)

Bude a je skoda, ze se na nektere z nas nedostalo a pokud je budeme hodne chtit, bude se tady s nima kseftovat, coz me celkem dost mrzi

Upraveno uživatelem patprom
Odesláno

Bude a je skoda, ze se na nektere z nas nedostalo a pokud je budeme hodne chtit, bude se tady s nima kseftovat, coz me celkem dost mrzi

to uz je osud limitek:(
Návštěvník dabelM
Odesláno

Paráda, ještě namlsat detaily balení, obsahu a jdeme si pro ně !

Jsme zvědavej, jakej počet a který čísla ukořistil chronomag ;-)

Návštěvník dabelM
Odesláno

Robert-Jan Broer Ok, I can not say too much as I am not Omega's spokes person. But I visited the manufacture today and the first ones are ready to go. However, I learned a few things. It is going to be in batches (as they also need the production lines for other watches I guess) and it is not numbered from 1 to 2012. I saw high and low numbers. So it seems people have a fair chance in getting it early despite a high number. Anyway, that is what I can share for now, I hope you understand.

Ok, nemůžu říct, a moc, jako já nejsem omega je mluvčí. Ale já dnes navštívil výrobu a první jsou připraveni jít. Nicméně, naučila jsem se pár věcí. To bude v dávkách (jako potřebují také výrobní linky pro jiné hodinky asi) a není číslované od 1 do 2012. Jsem viděl s vysokým a nízkým čísla. Takže se zdá, že lidé mají slušnou šanci získat to brzy navzdory vysoké číslo. Každopádně, to je vše, co mohu sdílet prozatím, doufám, že chápete.

• po 3 týdnech...
Odesláno

No, nevim, nevim.. Rozumim tomu kozenemu pouzdru, ze v nem bys mel mit hodinky, presto by nejaka mala kozena/kozenkova/drevena krabicka udelala mnohem vetsi paradu, nez plastovy box.. :eek:

Odkud jsou ty fotky? :cheers:

Odesláno (upraveno)

Diky za odkaz a za info..!:) Prvni majitel uz pridal i prvni foto na ruce, chtel jsem to sem vlozit, ale bohuzel explorer tuhle narocnou operaci nezvladne... :death:  :)

Upraveno uživatelem Axel

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...