Ondrais Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 Ahoj, mám jedinečnou možnost nákupu zboží v Hong Kongu přes mou kamarádku, která tam teď žije a nejspíše nějakej rok ještě bude. Napadlo mě, že třeba všelijaký safírový sklíčka a podobný věci běžně dostupné na ebay za, řekl bych poměrně vysoké, ceny, by se tam dalo někde sehnat daleko levněji a poštu by vyřešila pak individuálně zasláním soukromého balíku. Jen nevím, ačkoliv jsem začal pátrat, kde by se tam dalo co sehnat. Nějaký kamenný krámek s webovou stránkou. Nevíte někdo o něčem? Já konkrétně poptávám safírová skla a nějaké ty nato straps, toho tam určitě budou mít.... :-)
AdaMoss Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2017 HK Znám poměrně dobře. Samozřejmě každá hodinářská značka, která něco znamená, tam má své zastoupení. Nicméně pokud hledáš řekněme druhovýrobu, pak přímo v HK o ničem takovém nevím. To by ses musel podívat pár kilometrů severněji do Shenzhenu. Otázkou zůstává - k čemu čínské díly? Ceny originálních dílů jsou v HK na srovnatelné úrovni jako v Německu a je to o kousek blíž.
Kid_A Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2017 Taky mi prijde nakup dilu z ciny ve velkym zvlastni idea
ggrand Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2017 Nevím, kde se píše o velkém nákupu. To jsou zase konstrukce, přitom by se stačilo trochu zamyslet. Autor 1. příspěvku má napsáno:Fanoušek značky:SEIKO, ALPINA, LEICATakže jde o tuning díly, které prodává třeba Yobokies. A na Seiko/Orient koupit originál třeba safír, který se nedělá je kumšt.
Vladar91 Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 Ahoj, Zrovna se dlouhodobeji vyskytuju HKG/ Shenzen. Neni tu nejaky clen? Nedoporuci nekdo nejaky mensi kramek/shop? (nemyslim dealerstvi velkych znacek) Z obchodu v HKG jsem nasel treba tenhle: http://www.ctgwatch.com/seiko-diver Zelvy ze $299 nejsou spatny ne? Obcas maji slusne akce docela. Omlouvam se nemam hacky, carky..
Gustaf Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 Rozklikl jsem odkaz a koukám, nižší cena skrtnuta a větší plati...všechny hodinky zdrazili?
AdaMoss Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 Zajímavé "slevy" . V pár obchodech jsem v HK byl. Necítil jsem se tam dobře. Je to takový business hub - nikdo se s tebou moc nevybavuje. Retail ceny +- stejný a na vyjednávání moc neslyší. Kolem je bohatých Číňanů dost - když nekoupíš ty, koupí někdo jiný. Vyplatí se tam koupit elektronika, to jo :-).
Vladar91 Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Odesláno 1. února 2017 AdaMoss, myslim spise male kramky, par jsem jich nasel mely tam Seika za super ceny ale vzdycky jenom par kusu.Bohatych lidi tam bylo vzdycky dost, mohli by tam mit nejake vetesnictvi s necim lepsim, o to mi spis jde.
Vladar91 Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Kdyby to někoho zajímalo tak plánuju nákup přímo v Armidě, výrobu mají napsanou přímo v Hong Kongu, tak dám vědět jestli se pro ně dá zajítpřímo do "továrny".
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se