Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Myslím, že Jessica Jislová může jen příjemně překvapit

Snad jo, sbirat zkusenosti se maj, ale hodit ji do toho na MS a do stafet, kdy to muze zkazit nejen sobe? Snad vi, co delaj. My muzem jen spekulovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 178
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Snad jo, sbirat zkusenosti se maj, ale hodit ji do toho na MS a do stafet, kdy to muze zkazit nejen sobe? Snad vi, co delaj. My muzem jen spekulovat.

No, co si budeme povídat, víc než Veronika to pokazit nemůže...

Odkaz ke komentáři

Já teda nevsazim, ale zajímalo by mě jakej byl kurz na to jak to dnes dopadlo

Na to že vyhraje MF cca 1,20, Šipulin 1-3 cca 1,60, Bö 1-3 asi 1,85. Pak už si pamatuji jen, že na výhru Ondry bylo cca 25,00 a on do 3 místa cca 8,00

Odkaz ke komentáři

Tak škoda bodů do koeficientu, ale jinak teda lehký spokojený úsměv na tváři mám... Sorry no:-)

Jezis, to ja taky :-)), me srdce je opravdu jineho vyznani '-).

Ale kdyz by pohar hrali dal, tak by to bylo dobre i pro vas, tristeni sil je osidne.

Odkaz ke komentáři

Jéé tak to sorry ... ani nevim, proč sem tě měl za sparťana... Tebe to táhne vlastně do Číny:-)  Ne sorry lacinej vtípek:-)

Máš pravdu no, ale i tak to letos tipuju na Plzeň samozřejmě titul, Slavka druhá a Sparta se bude muset vo třetího fleka sakra porvat:-)

Odkaz ke komentáři

At vypadnou, po nas potopa :)

Odkaz ke komentáři

Jéé tak to sorry ... ani nevim, proč sem tě měl za sparťana... Tebe to táhne vlastně do Číny:-)  Ne sorry lacinej vtípek:-)

Máš pravdu no, ale i tak to letos tipuju na Plzeň samozřejmě titul, Slavka druhá a Sparta se bude muset vo třetího fleka sakra porvat:-)

Tohle poradi mi az tolik neva ( jak mam koreny na plzensku jsem smirlivej :-)). A ten treti flek jim sedi :-).

A mam radsi cinana nez zanik ( tam to spelo a hokej tam stale uspesne speje ).

Odkaz ke komentáři

Tohle poradi mi az tolik neva ( jak mam koreny na plzensku jsem smirlivej :-)). A ten treti flek jim sedi :-).

A mam radsi cinana nez zanik ( tam to spelo a hokej tam stale uspesne speje ).

No já se spíš bojim Tvrdýho Jardy... S blbem v čele jako je von to nemůže dopadnout dobře. Bylo by mi to líto... Tak snad ho Číňan prokoukne dřív, než všechno podělá.

Odkaz ke komentáři

No já se spíš bojim Tvrdýho Jardy... S blbem v čele jako je von to nemůže dopadnout dobře. Bylo by mi to líto... Tak snad ho Číňan prokoukne dřív, než všechno podělá.

Kez by,v to se modli celej sesivanej narod, ale v tomhle jsem pesimista.

A at nejsme mimo - des pokracuje 0-4

Odkaz ke komentáři

Jak nemam rad ty kluky nemecky pro kdysi nudnej fotbal, tak dnes Mnichov rozdaval radost po hrstech ( skoro nevim, komu po tehle vysledcich budu v dalsim kole fandit ).

Sorry za napůl OT, už to neni aktuální, ale minulou sezonu jsem měl možnost vidět naživo utkání Bayern-Arsenal ve skupině LM, shodou okolností to bylo taky 5:1 a to je úplně jinej nejen level, ale spíše jinej sport, než když jdu na fotbal k Botiči:-) Ten Bayern tu radost skutečně rozdává, jel bych hned zas a o fandění v dalších kolech mám jasno:-)

Odkaz ke komentáři

Já vím, že ten Mnichov teď hraje dobře ( už pár sezon ), ale když já ty němce nemám ve fotbale tak rád :-)) a je to hluboko zakořeněný už hooodně let ( taky rád kouknu na jejich ligu, rozhodně raději než na tu naší "ofenzivní smršt a polehávanou" :-)). 

Odkaz ke komentáři

To chápu, ty Němce nemá rádo spousta lidí (a možná nejen ve fotbale), to je běžná věc, ale fotbal je to výbornej a Bayern mam z nějakýho důvodu už nějakou dobu rád. Naše polehávaná to je klasika, zvláště když člověk viděl esa tohoto oboru jako Švancara, Varadi, i ten Baroš si tam ještě nedávno na starý kolena něco vodležel, to je pak pokoukáníčko:-D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...