Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 178
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník LukeD

Parádní padesátka s nádherným závěrem. Pobavil mě smolař Sundby, jak nakonec debilně přišel i o to 4. místo, když se naprosto nesmyslně otáčel dozadu těsně před cílem, ovšem na špatnou stranu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prr hosane :-)), ale jo,jsem slavista, ale pokora neuskodi. At vyhraje peknej fotbal.

A biatlon slusny, nesledoval jsem u tv, ale 3 misto holek je dobry.

Tak na tebe byl ten post směřovanej, čekal sem že se ozveš  :D  :cheers:

Ale hecovat se u fotbalu musí, takže ať vyhraje Plzeň no :lol2:

Odkaz ke komentáři

Tome diky :-)). Nemuzete vyhravat furt.

Tak nebylo by to špatný:-D 

Jste zaslouženě na koni a jedete na vlně, to Slávii po těch letech sakra přeju!! 

No ale konec sezony je ještě daleko a míč je jak známo kulatej no:-) Tak aspoň to bude napínaví třeba až do konce.

Odkaz ke komentáři

Tak nebylo by to špatný:-D 

Jste zaslouženě na koni a jedete na vlně, to Slávii po těch letech sakra přeju!! 

No ale konec sezony je ještě daleko a míč je jak známo kulatej no:-) Tak aspoň to bude napínaví třeba až do konce.

Jasny a kdyz to nebude Sparta, tak je to jakz takz fuk. Slavie by byla prijemnej bonus, ale veset se z toho nebudi, kdyz to nevyjde.

Odkaz ke komentáři

Slavii bych titul přál, rozhodně je dobře, že se špička ligy rozrostla o jeden klub a že nejhůře z těch tří je na tom Sparta, to mě těší:-) Plzeň čeká dohrávka na Bohemce, kde to (doufám) nebude mít jednoduché, hlavně teda doufám že se ten zápas aspoň odehraje, minule jsem tam jel zbytečně:-D Slávii též děkuji za výhru ve Fortuně - 40 Kč (ano jsem srab - sázim jen z hecu po dvacce nebo desetikábli)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...