organic Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Když na to tak znova a znova koukám, je mi jasné kdo patří na špičku mé soukromé hodinářské pyramidy k Langům a Patekům. Akorát si v té hitparádě nejsem jistý pořadím. Ale to je fuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Nejvic cool mi prijde, ze to ma na vysku neco malo pres 13 mm ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Předpokládám, že to bude ruční nátah. Dávají k tomu násadu na korunku k vrtačce? Než se prsty nakroutí 3 týdny chodu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Jasne a v limitke "JZD" je k tomu zas nadstavec na kardan traktoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobák Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 krásný...na Ženevu jsou jednoduchý, elegantní a relativně vyvážený cifr i přes množství funkcí...obzvláště ten font je super...komplikace nemá cenu vychvalovat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LibiZ Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 Very nice beautiful. VC se mi fakt vždycky líbily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se