Roman-ZA Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Odesláno 28. října 2017 velmi pekne u ktoreho predajcu si ich kupoval?
nekdo Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 moje luchy maji zespoda akorat cislo 093 jinak mam bile + azbuka chtel jsem zkusit jednorucky...a botta design byly cenove mimo "jen na ozkouseni" a kdyz jsem pak videl aktualni nabidku botty, tak jsem zustal u louče uplne puvodne jsem byl zamilovan do maister singer, ale luchy to bohate nahradily
par-pa Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 Trochu to tu oživím. Chvíli trvalo než jsem se rozhoupal a objednal, ale dneska holky dorazily. Mam z nich radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Alexion Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Odesláno 9. února 2018 aka je kvalita spracovania? vyzeraju uplne dopohody. Sam som mal doma bota uno 24 a obcas mi ta jednorucickova volnost chyba.
par-pa Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Odesláno 9. února 2018 Osobně myslím že kvalita zpracování je dobrá. Jsou lehoučký, s origo řemenem maj 40g, a krásně tikaj
plazalien Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Odesláno 9. února 2018 poridil jsem si stejny co mas ty i s tim peknym dynkem ale ne tak peknou krabkou, a zjistil jsem ze to s jednou ruckou proste nedam dal sem tomu tyden ze je to o zvyku ale vratil sem se ke klasice, celkem me to stve protoze se mi moc libi
Roman-ZA Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Odesláno 9. února 2018 akurat sa chystam na ples a pozeram, ze toto by bolo vhodne. hodinky, ktore ukazu cas, ale zaroven sa nikam neponahlaju.
PipingRock Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Odesláno 24. února 2018 tiez stoja za pozornost https://www.poljot24.de/luch/7982g-c.html sice ziadna azbuka, ale vobec ma ta spodna strana hodiniek neurazila
Suke Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 Mně se líbí bíle s azbukou, stále jsem na hraně, ale asi již dlouho neodolám a budu je muset objednat :-)
Roman-ZA Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Odesláno 25. března 2018 tiez stoja za pozornost https://www.poljot24.de/luch/7982g-c.html sice ziadna azbuka, ale vobec ma ta spodna strana hodiniek neurazilauz su na ceste k tatuldovi
Návštěvník LONGINES Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Odesláno 25. března 2018 Sorry, že vám do toho kafrám, nechci vám kazit radost, ale... Při pročítání sem tady na to nikde nenarazil: na dýnku píšou, že nerez je dýnko, tedy pouzdro bude nějakej obecnej kov/mosaz s pochromováním. A 15-ti rubínovej strojek taky není žádná hitparáda... vím, že sou to levné hodinky, ale i tak...
xxmikexx Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Odesláno 25. března 2018 Než sem si to tady pročetl tak sem nevěděl že něco takoveho ubec je,je to hodně zajimave!
Roman-ZA Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Odesláno 25. března 2018 Sorry, že vám do toho kafrám, nechci vám kazit radost, ale... Při pročítání sem tady na to nikde nenarazil: na dýnku píšou, že nerez je dýnko, tedy pouzdro bude nějakej obecnej kov/mosaz s pochromováním. A 15-ti rubínovej strojek taky není žádná hitparáda... vím, že sou to levné hodinky, ale i tak...kde tu vidis nieco napisane? ci to nie mna sa tykalo?
Suke Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Odesláno 25. března 2018 a v čem je problém s 15 rubíny, vždyť to jsou jednoduché hodinky. Staré primky mají také 15 rubínů a fungují do teď, možná mi to nedochází, ale jsem začátečník :-) Odesláno z mého Redmi 4A pomocí Tapatalk
Návštěvník LONGINES Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Odesláno 25. března 2018 Nene, psal sem o Luchi. Jinak u mechaniky bych určitě ten počet rubínových ložisek až tak nepodceňoval
PipingRock Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Odesláno 26. března 2018 tak tieto sa mi pacia Ako vidim uz aj dorazili do noveho domova :-) Džulijén uz ma v ponuke aj LUCH s modrym ciferníkom. Ale tieto su viac stylove. Diky za super fotku spodnej casti. Potesila.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se