Přejít na obsah

SPINNAKER

Návštěvník maxipesfik

Doporučené příspěvky

tak nakonec asi prd :(  Koupil jsem si svý první Brajtle...penízky pápá.

A před měsícem cca Štajny... troje hodinky za půl roku si ani před sebou fakt neobhájím :D

Bych musel pustit Štajny ale na to je mám asi momentálně moc rád. A stejně bych musel určitě dost přidat protože to bude stát určitě nesmysl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já skočil do pana Krabse😀 jeste dali slevu, takze cca 9100,- a samozrejme pak bude nejaky doplatek za clo a daň....ale to mi prijde docela v pohodě částka za "ten kufřík". Uvidime jak budou vypadat naživo, pak vložím live fotky🙃

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, wainamic napsal:

Já skočil do pana Krabse😀 jeste dali slevu, takze cca 9100,- a samozrejme pak bude nejaky doplatek za clo a daň....ale to mi prijde docela v pohodě částka za "ten kufřík". Uvidime jak budou vypadat naživo, pak vložím live fotky🙃

Tak gratulace Michale, pan Krabs byl, minimálně vizuálně, také můj favorit 👍

Těším se, až je u Tebe uvidím naživo a vyzkouším 😎

• Díky 1
Odkaz ke komentáři

před 33 minutami, wainamic napsal:

Game over asi po třech hodinách....koupil ještě někdo?😀

To jsem nečekal, že to bude až tak rychlé... No, úspěšná limitka 👍

Jsem zvědavý, jestli se tu s nimi objeví ještě někdo, třeba s jinou postavou...

Odkaz ke komentáři

No a já čekal že mi teda přijde toho 26. něco do mailu když jsem se tam regnul dopředu...a nic 🙄 do 10k jsem si říkal že by bylo super, tak nakonec fakt dobrý ceny.

Upřímě ten Spongebob byl asi nejhorší bohužel.. to už vypadalo fakt jak hodinky z Kinder vajíčka :D

ale ostatní byly super 😉 škoda že to tak blbě vyšlo a zrovna jsem po drahým nákupu 🥲

Pak se pochlubte těším se.

Upraveno uživatelem Spongebob
Odkaz ke komentáři

V 27. 7. 2024 v 6:55, Spongebob napsal:

No a já čekal že mi teda přijde toho 26. něco do mailu když jsem se tam regnul dopředu...a nic 🙄

Já se také dříve registroval a v pátek mi tedy přišel mail s upozorněním 60 minut před spuštěním a pak ještě jeden přesně ve chvíli spuštění prodeje... 🤔

Předpokládám, že Michal @wainamic to měl podobně, co říkal...

Každopádně, na mě to jsou velké hodinky, ale až bude příležitost, rád naživo mrknu. Je to, myslím, zábavná a povedená edice 👍

Odkaz ke komentáři

Jj, přišla mi taky sleva SPONGE15....popravde nevim proč jeste davali slevu. Asi by se prodalo i bez ní...kazdopadne jsem ji vzal😀

Jinak kolega v praci vzal všechny 4ks, takze uz vim kdo to vsechno koupil🤣 stihnul i Spongeboba....nicmene platil ve 20-té vteřině po 12 00 přes Apple pay.

Bych neveril ze Spinnakery se budou takto hrotit🤯🙃

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Njn, tak Laventury zustanou doma a beru Krabse😀 jinak omluvte prosim kvalitu fotek. Krome toho ze neumim fotit mam jeste ten nejlevnejsi Samsung takze to provedeni fotek moc nepomaha😱

Odkaz ke komentáři

před 15 hodinami, wainamic napsal:

Tak už přišly....fakt rychle,nevěřil jsem ze stihnou nás zítřejší odjezd k mori😇😀

Tak bezva, to byla rychlost 👍 Vypadají dobře, takový zábavný letní hodinky. A i to balení v topu, zvlášť při té ceně...

Rád po dovolené mrknu naživo, tak pana Krabse v moři neutop 😂

• Díky 1
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Zdravím :) , narazil jsem na tuto značku hodinek a zajímá mě, jaký je tady na to názor. Koukal jsem, že firma sídlí v Hong Kongu, ale spadají pod Dartmouth Company, což by měla být možná Britská firma. Líbí se mi jejich potápěčské hodinky, primárně řada WRECK , ale zajímá mě, jestli je to jen klasická Čínská kopírka, či nikoliv.

sddefault.jpg

Odkaz ke komentáři

Ale tak se nerozvine diskuse, a nenasbírají příspěvky 😁!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...