Lucky Lucaso Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července V 14. 7. 2024 v 21:18, Spongebob napsal: Bajsy díky! Za me je to teda moc hezka uchylarna. Doufam, ze se pochlapis, akoupis rovnou celou kolekci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července tak nakonec asi prd Koupil jsem si svý první Brajtle...penízky pápá. A před měsícem cca Štajny... troje hodinky za půl roku si ani před sebou fakt neobhájím Bych musel pustit Štajny ale na to je mám asi momentálně moc rád. A stejně bych musel určitě dost přidat protože to bude stát určitě nesmysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července před 2 hodinami, Spongebob napsal: protože to bude stát určitě nesmysl. V tom článku, odkazovaném na předchozí straně, píší 445 USD, takže zase takový nesmysl ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wainamic Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července Tak Spongebob během první minuty "sold out"....a teď je i Patrik pryč.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wainamic Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července Já skočil do pana Krabse jeste dali slevu, takze cca 9100,- a samozrejme pak bude nejaky doplatek za clo a daň....ale to mi prijde docela v pohodě částka za "ten kufřík". Uvidime jak budou vypadat naživo, pak vložím live fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wainamic Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července Game over asi po třech hodinách....koupil ještě někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července před 2 hodinami, wainamic napsal: Já skočil do pana Krabse jeste dali slevu, takze cca 9100,- a samozrejme pak bude nejaky doplatek za clo a daň....ale to mi prijde docela v pohodě částka za "ten kufřík". Uvidime jak budou vypadat naživo, pak vložím live fotky Tak gratulace Michale, pan Krabs byl, minimálně vizuálně, také můj favorit Těším se, až je u Tebe uvidím naživo a vyzkouším 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července před 33 minutami, wainamic napsal: Game over asi po třech hodinách....koupil ještě někdo? To jsem nečekal, že to bude až tak rychlé... No, úspěšná limitka Jsem zvědavý, jestli se tu s nimi objeví ještě někdo, třeba s jinou postavou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července Bral bych Sépiáka, ale když jsem tam kouknul, byl už jenom pan Krabs. Teď už nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 27. července Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července (upraveno) No a já čekal že mi teda přijde toho 26. něco do mailu když jsem se tam regnul dopředu...a nic do 10k jsem si říkal že by bylo super, tak nakonec fakt dobrý ceny. Upřímě ten Spongebob byl asi nejhorší bohužel.. to už vypadalo fakt jak hodinky z Kinder vajíčka ale ostatní byly super škoda že to tak blbě vyšlo a zrovna jsem po drahým nákupu Pak se pochlubte těším se. Upraveno 27. července uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 28. července Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července V 27. 7. 2024 v 6:55, Spongebob napsal: No a já čekal že mi teda přijde toho 26. něco do mailu když jsem se tam regnul dopředu...a nic Já se také dříve registroval a v pátek mi tedy přišel mail s upozorněním 60 minut před spuštěním a pak ještě jeden přesně ve chvíli spuštění prodeje... Předpokládám, že Michal @wainamic to měl podobně, co říkal... Každopádně, na mě to jsou velké hodinky, ale až bude příležitost, rád naživo mrknu. Je to, myslím, zábavná a povedená edice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wainamic Odesláno 29. července Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července Jj, přišla mi taky sleva SPONGE15....popravde nevim proč jeste davali slevu. Asi by se prodalo i bez ní...kazdopadne jsem ji vzal Jinak kolega v praci vzal všechny 4ks, takze uz vim kdo to vsechno koupil stihnul i Spongeboba....nicmene platil ve 20-té vteřině po 12 00 přes Apple pay. Bych neveril ze Spinnakery se budou takto hrotit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wainamic Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna Tak už přišly....fakt rychle,nevěřil jsem ze stihnou nás zítřejší odjezd k mori 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wainamic Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna Hned jsem přehodil na gumu...za mě dobrý,za ty prachy super sranda 1 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wainamic Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna Njn, tak Laventury zustanou doma a beru Krabse jinak omluvte prosim kvalitu fotek. Krome toho ze neumim fotit mam jeste ten nejlevnejsi Samsung takze to provedeni fotek moc nepomaha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wainamic Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna A jeste jedna vec...nic jsem nedoplacel kuryrovi Fedex, ani neprisla zadna faktura...tak nevim...ale treba jeste neco pristi tyden prijde ze chteji doplatit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna před 15 hodinami, wainamic napsal: Tak už přišly....fakt rychle,nevěřil jsem ze stihnou nás zítřejší odjezd k mori Tak bezva, to byla rychlost Vypadají dobře, takový zábavný letní hodinky. A i to balení v topu, zvlášť při té ceně... Rád po dovolené mrknu naživo, tak pana Krabse v moři neutop 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Zdravím , narazil jsem na tuto značku hodinek a zajímá mě, jaký je tady na to názor. Koukal jsem, že firma sídlí v Hong Kongu, ale spadají pod Dartmouth Company, což by měla být možná Britská firma. Líbí se mi jejich potápěčské hodinky, primárně řada WRECK , ale zajímá mě, jestli je to jen klasická Čínská kopírka, či nikoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Ved si precitaj cele vlakno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Ale tak se nerozvine diskuse, a nenasbírají příspěvky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se