Kid_A Odesláno 16. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Jsou moc fajn . citelnost ucebnicova:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 Poslední dobou střídám jenom Sinn 857 a PADI želvy. Dneska takhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 19. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2017 moc pekny kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Jedna včerejší . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 tohle je pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2017 (upraveno) Sinn 556 weiss l.e. Upraveno 27. května 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2017 A jeden modry detail.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 A jeden modry detail....ten bílej cifr je naprosto skvělej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragoon Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 A jeden modry detail.... Joo jak na to tak koukam, vypada to fakt skvele na tom natu, bilej cifr, parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Diky moc panove:) Mozna si je nakonec prece jenom necham:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nightmare Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Poslední dobou střídám jenom Sinn 857 a PADI želvy. Dneska takhle.Slint, tichá závist, nádhera. Tyhle zelenky jsou mňamózní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szeryng Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2017 Podařilo se mi koupit krásné starší Sinn 657 a musím říct, že šlapou naprosto přesně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Gratuluji , vítej .Jak Ti sedí ten datum ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Podařilo se mi koupit krásné starší Sinn 657 a musím říct, že šlapou naprosto přesně. luxus:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szeryng Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Díky, datum mi tam sedí výborně, je nenápadný a design ciferníku nijak neruší. Kromě toho jsem rád, když vím kolikátého je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Díky, datum mi tam sedí výborně, je nenápadný a design ciferníku nijak neruší. Kromě toho jsem rád, když vím kolikátého je. To věřím , já nedám bez datumu ani ránu .Jen musím vyčkat , až se moje Sinny vrátí s červenou sekundovkou .....čekačka je 4 - 6 týdnů , v Sinnu mají napilno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Fotka ze včerejška, s tatem germánská dvojka německých pilotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyler Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 (upraveno) Dneska na nové gumě Upraveno 26. června 2017 uživatelem Tyler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 Tohle je hodne zajimave. Co to je za gumu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyler Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Nějaká no-name, na sponě je pouze stainless steel :-). Myslím, že je z DHGate nebo podobného serveru, dostal jsem ji jako bonus k jiným hodinkám, se kterými jsem ji používal... Nosí se ale příjemně, je měkká, nesmrdí. Akorát velmi rychle chytá prach a takovou tu jemnou špínu, takže po dvou třech dnech s hodinkami na ruce jemně zešedne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se