LipoPRIM Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Ahojte, prosím prosím, poraďte, kde sehnat nové (nebo dobře zachovalé) lunety k Prim II. Na aukru už sleduju týdny a nic. Leda lunety na IGENy, ale na dvojky ne. Parexo (ano byl bych ochoten i tam koupit) mají lunety pro dvojky jen v bílé barvě (a to zase ochoten na hodinky dát nejsem). Díky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Napíš do Eltonu.Predávali ich á 150kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LipoPRIM Odesláno 24. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Děkuji za radu, proces byl rychlejší, než jsem čekal. Do Eltonu jsem psal v 11:23 a v 11:35 jsem měl odpověď, že je mají a že stojí 150,- Kč. Tedy doporučuji. Z Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Že by voláka zmena?(Aj keď baby sa vždy snažili). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 To lipoPRIM: a rekli ti, kdy ti ji pripadne dodaj. Ja ji mam u nich objednanou vic nez u14 dni a porad cekam. Ze pry dosly a ceka se na potisk. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 ze pry dosly a ceka se na dotisk je informace, kterou posilaji uz nekolik mesicu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Hm, tak to je super. Pripominal jsem se pi. Kminkove, kdy budou hotove asi pred peti dny a neodpovedela. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LipoPRIM Odesláno 24. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Ha, tak v tomto bude zakopán pes. čekají stále - tedy informace v emailu z dneška Ale tak třeba se dočkáme, já na to nespěchám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Sem se taky na něco ptal před týdnem a bez opovědi, a nebylo to na lunetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Také mám dvě objednané, ale mám tam renovaci, tak mi je přibalí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tutek Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Kdyby nekoho zajimal aktualni stav tak obejnano prez email a cca za 2 tydny k vyzvednuti v prazske pobocce Prim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Parexo nemá už ani bílé, budou to řešit po prázdninách. Jejich černé mam radši než eltoňácké A bílé jsou taky fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Jéé, ahoj Bigesi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Twlé! Dvě virtuální mrtvoly se ozvaly zároveň.Ahoj kluci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Já bych se ozvýval víc, ale tenhle lineární, nevětvený, způsob fóra mi připadá už pro mě nepřehledný, takže spíš napíšu, když se nekříží témata :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Jéé, ahoj Bigesi :-)Čau, né asi :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Tady je to samá oživlá mrtvola :-) čus Bigesi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Parexo nemá už ani bílé, budou to řešit po prázdninách. Jejich černé mam radši než eltoňácké A bílé jsou taky fajn Mně všechny parexo lunety vždy záhy praskly. (šest kusů)Takže za mně neeeé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 Mně praskaly ty bílé. Fakt je, že černé jsem moc nezkoušel, někde je ještě mám, ale asi už bych je nenašel...asi bych je nehledal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 (upraveno) To je specificke u lunet parexo.Pokud je das na origo pouzdro, tak bud ti praskne nebo s ni jde pak blbe tocit. Edit: Jo a behem toho nasazovani je velka pravdepodobnost, ze si z ni setres nejake to cisilko. :-) Upraveno 17. června 2017 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se