siwi Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Tohle dělávaly Kesselky. U Casií mě to docela překvapuje. Baterka je v nich zakontaktovaná až až. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 No, podívám se dovnitř, stejně mě tam štve nějaký prach, který je vidět na sklíčku u jedničky Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Že jsem se do toho pouštěl, teď nevydávají žádný zvuk?! Nevíte čím to může být? Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Opraveno. Vypadla mi pružinka, ani jsem nevěděl, že tam byla. Našla mi ji manželka na koberci, když jsme hledali šroubek z dýnka Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 To mi připomíná mě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Neděle na chalupě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slick Odesláno 15. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2019 Rtut nam pada dolu, snad se to pocasi jeste nakonec nezkazi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 15. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2019 Nevíš jestli se ty mini pružinky dají někde sehnat, jedny Casia z 80 let mně taky nevydají ani hlásku, tak to bude asi tím. DíkyOpraveno. Vypadla mi pružinka, ani jsem nevěděl, že tam byla. Našla mi ji manželka na koberci, když jsme hledali šroubek z dýnka Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 MT-G. Vypadají a i skutečně jsou velké, ale na ruce sedí a nosí se překvapivě dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Nevíš jestli se ty mini pružinky dají někde sehnat, jedny Casia z 80 let mně taky nevydají ani hlásku, tak to bude asi tím. DíkyTak to netuším, já jsem naštěstí pružinku našel. Taky jsem přemýšlel jestli by to fungovalo, kdybych tam dal třeba jen kousek tenkého drátku, ale nezkoušel jsem to... Zkus mrknout, do nějakých starých levných digitálek, třeba by to šlo využít. Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 Stare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2019 W-780: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Tak mi dneska dorazily tyhle černo - tmavomodrý AWG-M100SB. Chtěl jsem něco na obyčejné nošení se solarem a RC seřizováním, o co se nebudu muset moc bát a ani starat. Na Géčka nejsou přehnaně velký, jsou lehoučký a nosí se fajn. Nic jiného jsem od nich nechtěl. Casio tenhle druh hodinek umí, tak jsem vsadil na jistotu a jsem spokojenej.Mimochodem, ten tmavomodrej ciferník má na sobě takovej jemnej, plástvovej vzor a na sluníčku to vypadá fakt super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slick Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Já dneska klasiku. Před pár lety (mimo žáruku) začal zlobit ukazatel dne v týdnu. Nejdříve mě to strašně štvalo , ale teď si říkám, že jim to dává "karakter" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slick Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 W-780:Moc pekny. Jsem jedinej koho rozciluje, ze soucasna vlna "nerezovych" CASIO digitalek jako A164WA, je jenom lakovanej plast? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Ne, patříš k mohutnému zástupu spravedlivě rozzlobených Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slick Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Diky siwi, hned se cejtim lip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 No jo, ale není nám to nic platný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slick Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 No jo, ale není nám to nic platný To neni, no Skoda jenom, ze vetsine lidi jedouci v dnesni dobe na retro vlne 80.let staci, ze veci vypadaji jako by mohly byt z te doby a uz jim je naprosto wurst, jak a z jakych materialu dana vec byla vyrobena. Na druhou stranu asi lepsi plast nez svindl-chromova mosaz jako na kouskach od vekslaku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se