kuncák7 Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 Děkuji za reakce, já jen aby to nebyla předzvěst nějaký únavy osičky a pak bum Toho bych se opravdu nebal.
Zamba Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Němci jsou hodně pečliví, tak mě velice zajímalo jestli jsou stejně pečliví i co se týče hodinek.Ja si teď pořídil Steinharty ocean one black tak doufám, že něco vydržíí
brumko Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 No nevím, já jí za rok a pul měnil 2x. Vždy totální KO :-( Ale jinak to byly super hodinky, moc se mnou zažily...ale už bylo čas jít dál :-)Synovcovi tiež pustila oska na spone na Štajnoch. Akurát neviem, či to cvakanie bolo toho predzvesťou, pretože to cvakalo od nova.
Marhi Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Já své otloukánky nosím na nato hadru, či zulu. Už přežili vandr i boxovací pytel. Stěžejky ne, ale to je spotřebák.Někdo tady psal, že dnešní moderní mechanika vydrží prakticky to co ruka.Už tomu věřím. Hodinky v pohodě, šlic od korunky mám doteď.Jen tady na foru jsem vypozoroval, že ty klony ety, tedy podle reakcí nejsou úplně olala.Mě na ocean vintage šlape etička v poho. I po boxu.
Panchart Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Sice nechápu proč boxuješ s hodinkama, ale co myslíš těmi klony?
Panchart Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 Je tady někdo, kdo Štajny prodal a poté se ke stejnýmu, nebo i jinýmu modelu rád vrátil?
varjag Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 Asi vsichni z tohoto vlakna :-). Ja postupne Ocean two a Aviation a aktualne Nav B silver edition a Aviation chrono ;-)
M-72 Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 Je tady někdo, kdo Štajny prodal a poté se ke stejnýmu, nebo i jinýmu modelu rád vrátil? Tak třeba já si koupil B UHR-LIMITED GOLD EDITION (47mm). Nyní je má odě mě kolega ze spolupracující firmy. Pak jsem koupil B-UHR ST1 PREMIUM. A zas je má ode mě kolega, ale z jiné spolupracující firmy. Teď nic nemám
Valderek Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Taky jsem mel Ocean black A vzpomínám na ně rád časem si nějaké štajny zase pořídím
M-72 Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 A to je důvod zase nějaké koupit Uz si vystacim...viz muj podpis. Nekolik let na ceste, ale uz jsem u cile :-)
Panchart Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Tak jsem pro jistotu osičku na sponě vycvaknul a asi byla nabitá protože vystřelila jeden hrot a to se asi nedělá, nebo normálka?
kuncák7 Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Steinhart ocean one s gmt a pepsi lunetou, již jsem je 4x prodal a vždy koupil zpět :-))- ten samej kousek.
Panchart Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Steinhart ocean one s gmt a pepsi lunetou, již jsem je 4x prodal a vždy koupil zpět :-))- ten samej kousek.To už bude asi opravdová láska
kuncák7 Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Asi, teď je sice nosí poslední 2 měsíce neteř, ale líběj se mi a tak už asi z domu nepůjdou.
Panchart Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Odesláno 20. února 2017 Při přendavání na Nato jsem zjistil, že stěžejky jsou nic moc, na fotkách je porovnání Citizen Pilot a Seiko5, prototže jsem Štajny zapoměl nafotit, ale jejich stěžejeky jsou stejný jako u Seiko. Rozdíl je velikej
boban Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Odesláno 27. února 2017 K tej presnosti - moje oceany zmeskaju asi 5 sec ak ich na noc necham lezat naplocho sklickom hore. Ak ich polozim na bok korunkou dolu, tak sa o tych 5 sec predbiehaju - takze staci to striedat obden a idu jak hodinky . Samozrejme netvrdim, ze to tak funguje u kazdych... To vyzkouším, díky. Mam Ocean One dva a pul roku a za me fakt dobry hodinky. Mam je porad rad, i kdyz posilhavam po jinejch, coz asi nebude jen muj problem.. Jsou to moje prvni švýcary, i kdyz německý.. Od citů k přesnosti - jsem na cca + 22 za den, nosím je denodenne, na noc je nechávám sklickem nahoru. Uz jsem se chystal na nejakej servis, resp. opravu, ale tohle vyzkousim.
boban Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 Dovolte mi poreferovat - vyzkoušel jsem a předcházení jen cca 15 sec denně.
Panchart Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 Zkoušel jsem odkládat na všechny možný způsoby, ale odchylka bezezměn! Je to normální?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se