Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 463
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 20. 5. 2016 v 15:43, tano napsal:

Na kritiky kasli, Ty je nosis a Ty platis. Pekne fotky nahodou pane ;) .

Diky. ( kritikov meliem do masokostnej mucky  :lol2:

Odesláno
  V 20. 5. 2016 v 16:10, Mariner napsal:

Diky. ( kritikov meliem do masokostnej mucky :lol2:

Ale ne, kritiky ber jako pozitivivum. Sere je to, cemuz se nedivim.

Odesláno (upraveno)
  V 20. 5. 2016 v 17:24, tano napsal:

Ale ne, kritiky ber jako pozitivivum. Sere je to, cemuz se nedivim.

Tano, už jsi byl s těma svejma titankama v servisu? Nevim, jestli už jsi o tom psal a uteklo mi to, nebo jsi to ještě neřešil? Co si pamatuju měl jsi nějakej problém s rotorem.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Gunter vymenil cely rotor-bylo vadne lozisko, provedl serizeni presnosti a tlakovku. Zvladl to za 14 dni. Co se tyce presnosti, tak jsem na + 6,5 vteriny za den.

Odesláno

Takže můj tip na ložisko byl správnej, taky nebyl vůbec geniální, protože se nabízel sám. 14 dní je opruz, ale na origo servis docela rychlost, to se musí nechat. S tou přesností je to tak i tak, asi nejlepší je ji nesledovat. Tvůj výsledek není špatný, ale zvládaj ho i hodinky ne swiss produkce za půlku, stejně tak jako ho dokáží nezvládat swiss za dvojnásobek a víc. Mám takový střídající období vadí - nevadí. Nejlepší jsou asi cifry bez minutovejch indexů :)

Odesláno

Tvuj tip byl pintlich, jsem rad, ze jsou v pohode. Nechci o ne prijit a tech par korun co stoji, neni k nicemu. Mozna je to detinske, ale mam je rad :) .

Odesláno

To nastavenie presnosti sa prilis nepodarilo. Ak si dobre pamatam tak moje isli presnejsie (kym sa nezastavili a tiez to vyzeralo na ten rotor). Zeby vadna cela davka? Lebo sme ich kupovali priblizne v tom istom case.

Odesláno
  V 21. 5. 2016 v 8:22, tano napsal:

Tvuj tip byl pintlich, jsem rad, ze jsou v pohode. Nechci o ne prijit a tech par korun co stoji, neni k nicemu. Mozna je to detinske, ale mam je rad :) .

Tak zas muzem naplanovat srazek,ja mam ted " zelenasky" a zatim slapou obdivuhodne

Odesláno

Laurin: je to dost pravdepodobne, ze cela varka byla na betla :) .Jinak presnost okolo 5-6 beru jako pohodu, aspon muzu vzit na ruku dalsi kousek.

Lordsoft: drzim palce, at je mas v poradku pane.

Kuncak7: urcite, to muzeme!! Ja jsem pro ;) .

Odesláno
  V 23. 5. 2016 v 11:30, lordsoft napsal:

Diky tano, uz su na ruke, vyzeraju moc dobre. Trochu velke od exp2, ale asi si na seba zvykneme :)

Fakt? Myslis Expa2 ale 40 mm, jinak ty 42 mm mi prijdou stejne.

Odesláno

Před pár lety, když mi dosloužily moje dovolenkové hodinky (Swatch automatic), tak jsem tady koupil Debaufre quartz (což byla značka Steinhart pro USA, vzhledově dtto jako Steinhart Ocean 44). Původně jsem je chtěl jen k moři, ale postupně si získaly mé srdce. Přežily tvrdé zacházení, safír je doteď netknutý, tah prošel ozdravnou kůrou kuchyňskou houbičkou, pouzdro promnuto Cape Codem a vypadají jako nové. Nemohu tedy hodnotit vnitřnosti, ale pouzdro snese opravdu hodně. Je to sice klon rlx, ale je to kus poctivého železa.

Odesláno
  V 21. 5. 2016 v 6:09, tano napsal:

Gunter vymenil cely rotor-bylo vadne lozisko, provedl serizeni presnosti a tlakovku. Zvladl to za 14 dni. Co se tyce presnosti, tak jsem na + 6,5 vteriny za den.

K tej presnosti - moje oceany zmeskaju asi 5 sec ak ich na noc necham lezat naplocho sklickom hore. Ak ich polozim na bok korunkou dolu, tak sa o tych 5 sec predbiehaju - takze staci to striedat obden a idu jak hodinky  :) . Samozrejme netvrdim, ze to tak funguje u kazdych...

Odesláno
  V 27. 5. 2016 v 10:07, Mariner napsal:

K tej presnosti - moje oceany zmeskaju asi 5 sec ak ich na noc necham lezat naplocho sklickom hore. Ak ich polozim na bok korunkou dolu, tak sa o tych 5 sec predbiehaju - takze staci to striedat obden a idu jak hodinky :) . Samozrejme netvrdim, ze to tak funguje u kazdych...

Diky, urcite vyzkousim.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...