Jiribartl Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2017 Někdy v polovině loňského roku jsem se zadíval do Astronů. Hlavním důvodem nebyl primárně příjem GPS signálu, ale nádherně propracované pouzdro a ciferník. Když jsem se obrátil na radu o koupi do rubriky Poraďte s koupí, žádný velký ohlas jsem nesklidil. Chápu, quarzky za takové peníze, GPS v podstatě jen na seřizování hodinek, přičemž přechod na letní čas a zpět pouze manuálně. Ale mně se ty hodinky líbily, no a po prezentaci značky Seiko bylo rozhodnuto. Nejvíce se mi líbil právě tento model, se symetrickým číselníkem a ve "zlaté" barvě, jen gumu jsem vyměnil za Hirsche, neboť ji neumím moc nosit. Ale dost psaní,toto je FOTO GALERIE ...
MíraMíra Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2017 Supr fotky, supr hodinky a hlavně neokoukaný a to já vždycky uvítám.
Sphinxx Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Odesláno 15. března 2017 Jirko, koukám na Tvoje fotky Steinů vedle ve vlákně a v pozadí vidím tyhle fešandy, tak si to dám do vyhledávače a vyjede odkaz na Tvoji galerii. Já jsem tu delší čas nebyl, tak mi to asi uteklo. Nicméně hodinky vypadají perfektně. Na kolik přijdou v tomto provedení a jak drží to zlacení?
bigwolf Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Odesláno 15. března 2017 Seiko Astron se mi take moc libi. Ten cifernik je super. Ale je pravda, ze ta cena neni uplne lidova.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se