Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 69
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Hurráá konečně cool hodinky !! potřebuješ je? :)

Jaká je velikost?

tyhle hodinky dostal muj tata od mojí mámy k promoci,takže asi odpověď odhadneš ;)

41mm přes pouzdro od 9 k 3

jinak seženeš přes ebay,nějaký tam jistě budou

Odesláno
Tady mám jedny i se (pro mě) zajímavou historií.

Tak jsem chtěl dnes předvést jiné vintage Seamastery, ale když jsi vytáhl tyhle, tak měním pořadí:

Seamaster Cosmic 2000, rok cca 1972, kalibr 1012 s automatickým nátahem, strojek vám neukážu, protože je neumím rozdělat... :oneeyed02:

post-2687-1205359599.jpg

post-2687-1205359607.jpg

post-2687-1205359613.jpg

post-2687-1205359618.jpg

post-2687-1205359623.jpg

Odesláno

Moc hezké hodinky... A když mají navíc příběh... Proto by člověk neměl všechny svoje hodinky postupem času prodat, aby je potomci mohli dědit i s příbehem...

Já mám jedny Geneve Dynamic, byť zpočátku nebyli úplně dle mého gusta, jejich minulost to plně vynahradila... Fotky dodat nemůžu, hodinky jsou zrovna na cestě k mechanovi... :)

Odesláno (upraveno)

Pěkné oboje..musím se po nějakých zase podívat..Já si nemůžu pomoc, ale u mě ty vintage vedou :)

oproti novým ..

Upraveno uživatelem simon
Odesláno

No a ještě jedny, taky pouzdro z jednoho kusu, proto chybí foto strojku. Rok odhaduji na počátek 60tých let. A tyhle bych dal časem asi i do sekce "prodej", člověk nemůže mít všechno...

post-2687-1206036493.jpg

post-2687-1206036501.jpg

post-2687-1206036509.jpg

post-2687-1206036516.jpg

Odesláno

chapem to spravne ze vsetky cosmic sa rozoberaju cez sklo a zlomenu hriadel korunky?

svojho casu som na aukre jedny cosmic ocumoval ale na koniec ma niekto preplatil :(

Odesláno
Koukal jsem na ne ale mají malý průmer a já velkou tlapu. :crying_anim:

Tak to budes mit tezky, 36mm bez korunky je u vintaznich kousku nadprumer, tyhle spolecensky typy sezenes pocitam tak max do 37-38mm, ty co ma Simon maji myslim 39mm ;)

Odesláno
Tak to budes mit tezky, 36mm bez korunky je u vintaznich kousku nadprumer, tyhle spolecensky typy sezenes pocitam tak max do 37-38mm, ty co ma Simon maji myslim 39mm ;)

projíždel jsem e-bay a bohužel musím uznat že máš pravdu :/ každopádně kdo hledá najde :)

• po měsíci...
Odesláno
Co já bych dal za pekne vintage seamastery..ale zatím nemám vůbec žádné štěstí :(

Jedna v dosti bídném stavu mají ve frcu v Českém Těšíně. Chce za ně 2000.- v úterý tam jedu, můžu Ti je blejsknout a poslat .

Odesláno
Jedna v dosti bídném stavu mají ve frcu v Českém Těšíně. Chce za ně 2000.- v úterý tam jedu, můžu Ti je blejsknout a poslat .

Ahoj, to mě zajímá, můžeš mi prosím poslat foto? Díky moc.

Odesláno

Prosím o radu, jaký řemen mám zvolit.

Nejvíce by se mi líbil hnědý aligátor (nebo krokodýl), ale nevím, jestli by se k nim hodil.

post-1538-1210529877.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...