CzechJoker Odesláno 12. března 2008 Nahlásit Odesláno 12. března 2008 ... i s cenovkou... Hehe, za tu cenu bych o nich možná taky přemýšlel
sonny.c Odesláno 12. března 2008 Nahlásit Odesláno 12. března 2008 Hurráá konečně cool hodinky !! potřebuješ je? Jaká je velikost? tyhle hodinky dostal muj tata od mojí mámy k promoci,takže asi odpověď odhadneš 41mm přes pouzdro od 9 k 3 jinak seženeš přes ebay,nějaký tam jistě budou
old black Odesláno 12. března 2008 Nahlásit Odesláno 12. března 2008 Nikdo nemá další vintage seamastry? Pochlubte se Tady mám jedny i se (pro mě) zajímavou historií.
M916 Odesláno 12. března 2008 Nahlásit Odesláno 12. března 2008 Tady mám jedny i se (pro mě) zajímavou historií. Tak jsem chtěl dnes předvést jiné vintage Seamastery, ale když jsi vytáhl tyhle, tak měním pořadí: Seamaster Cosmic 2000, rok cca 1972, kalibr 1012 s automatickým nátahem, strojek vám neukážu, protože je neumím rozdělat...
Andreas.ks Odesláno 12. března 2008 Nahlásit Odesláno 12. března 2008 Moc hezké hodinky... A když mají navíc příběh... Proto by člověk neměl všechny svoje hodinky postupem času prodat, aby je potomci mohli dědit i s příbehem... Já mám jedny Geneve Dynamic, byť zpočátku nebyli úplně dle mého gusta, jejich minulost to plně vynahradila... Fotky dodat nemůžu, hodinky jsou zrovna na cestě k mechanovi...
simon Odesláno 13. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2008 (upraveno) Pěkné oboje..musím se po nějakých zase podívat..Já si nemůžu pomoc, ale u mě ty vintage vedou oproti novým .. Upraveno 13. března 2008 uživatelem simon
M916 Odesláno 20. března 2008 Nahlásit Odesláno 20. března 2008 No a ještě jedny, taky pouzdro z jednoho kusu, proto chybí foto strojku. Rok odhaduji na počátek 60tých let. A tyhle bych dal časem asi i do sekce "prodej", člověk nemůže mít všechno...
cali Odesláno 27. března 2008 Nahlásit Odesláno 27. března 2008 chapem to spravne ze vsetky cosmic sa rozoberaju cez sklo a zlomenu hriadel korunky? svojho casu som na aukre jedny cosmic ocumoval ale na koniec ma niekto preplatil
Gatling Odesláno 27. března 2008 Nahlásit Odesláno 27. března 2008 Co já bych dal za pekne vintage seamastery..ale zatím nemám vůbec žádné štěstí
simon Odesláno 28. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2008 Moc pěkné jsou teď ve vlákně prodám tak je zkus..
Gatling Odesláno 28. března 2008 Nahlásit Odesláno 28. března 2008 Moc pěkné jsou teď ve vlákně prodám tak je zkus.. Koukal jsem na ne ale mají malý průmer a já velkou tlapu.
spiderer Odesláno 28. března 2008 Nahlásit Odesláno 28. března 2008 Koukal jsem na ne ale mají malý průmer a já velkou tlapu. Tak to budes mit tezky, 36mm bez korunky je u vintaznich kousku nadprumer, tyhle spolecensky typy sezenes pocitam tak max do 37-38mm, ty co ma Simon maji myslim 39mm
spiderer Odesláno 28. března 2008 Nahlásit Odesláno 28. března 2008 Moc pěkné jsou teď ve vlákně prodám tak je zkus.. Taky jsem na ne koukal, trosku me zacala svrbet ruka
Gatling Odesláno 28. března 2008 Nahlásit Odesláno 28. března 2008 Tak to budes mit tezky, 36mm bez korunky je u vintaznich kousku nadprumer, tyhle spolecensky typy sezenes pocitam tak max do 37-38mm, ty co ma Simon maji myslim 39mm projíždel jsem e-bay a bohužel musím uznat že máš pravdu :/ každopádně kdo hledá najde
spiderer Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2008 projíždel jsem e-bay a bohužel musím uznat že máš pravdu :/ každopádně kdo hledá najde Jedny velky vintazni omegy se drazi tady - http://cgi.ebay.com/OMEGA-SEAMASTER-COSMIC...1QQcmdZViewItem
spiderer Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2008 A nebo jeste tyhle myslim stoji za zminku - http://cgi.ebay.com/SS-Omega-SeaMaster-Aut...1QQcmdZViewItem
začátečník Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Odesláno 8. května 2008 Co já bych dal za pekne vintage seamastery..ale zatím nemám vůbec žádné štěstí Jedna v dosti bídném stavu mají ve frcu v Českém Těšíně. Chce za ně 2000.- v úterý tam jedu, můžu Ti je blejsknout a poslat .
koblih69 Odesláno 11. května 2008 Nahlásit Odesláno 11. května 2008 Jedna v dosti bídném stavu mají ve frcu v Českém Těšíně. Chce za ně 2000.- v úterý tam jedu, můžu Ti je blejsknout a poslat . Ahoj, to mě zajímá, můžeš mi prosím poslat foto? Díky moc.
Vit Odesláno 11. května 2008 Nahlásit Odesláno 11. května 2008 Prosím o radu, jaký řemen mám zvolit. Nejvíce by se mi líbil hnědý aligátor (nebo krokodýl), ale nevím, jestli by se k nim hodil.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se