Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Recenze pěkná, mně ty vsuvky v AJ nevadí. Připomnělo mi to naši bývalou šéfku IT, která mluvila úplně stejně, navíc jí bylo fuk, jestli mluví s anglicky nebo slovensky mluvícím protějškem. Vždycky tam přimíchala nějaké cizí slovíčko...

Odesláno

len od +-18 mam najblizsich kamaratov zahranicnych, plus vsetko okolo firmy, prace, financii, konickov atd... ale ano, dam si tu na to uz pozor!

Me to neda... ale uz 12 let trvale ziju v UK a nemam problem psat cesky, je fakt ze tenhle newspeak ani rodili anglici okolo me nepouzivaji.

Jo a fakt ty hodinky nosis ve foliich? To mi prijde ulet teda, co na to holky v baru?

Jinak hodinky pekny :)

Odesláno

Ahoj, zdravím, oboje krásné hodinky, krásná recenze. Začal jsem osobně s R. Explorer. Jako Čech jsem maturoval ze slovenštiny (v maturitních otázkách z českého jazyka byly i otázky ze slovenštiny a ty jsem si vytáhl). Ale už té dnešní slovenštině bych po 35 letech nerozuměl...

Odesláno

Ahoj, "nerozumiem reci tvojho kmena :)". Pekne hodinky a pekne si ich uzivaj. Tiez mam dceru, ktora bude mat 17 tak som ju prizval na "preklad" a sme sa teda pobavili.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Pozor aby tomu neporozumel zle! Nie je parecek ako parecek :eek:

Sosiiidz of lavrz napriklad :D

Anyway podobnu hantyrku davam bez problemov, aj ked na fore by som ju asi nepouzil.

Dobre si si nadelil clovece, firmis to snad rozchodi bez ujmy a ty si ich dokonale uzivaj :)

Upraveno uživatelem Ivanhoe34
  • po měsících...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Krásne hodinky a super recenzia. Gratulujem.:) Ja som zrovna predvčerom objednal rovnaký model ale v čiernočiernej klasike pre pantátu k 60tke. BLNR by asi nedal.:D 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...