MichalSVK Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 pre mna praveze +++ za autenticky opis, konecne nieco ine a nekonvencne Gratulujem k najkrajsim steel Rolexacom !
AdaMoss Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 Hodinky pěkný, ale číst se to nedá kámo (a to jsem +- stejná generace) .
Traveller Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 Recenze pěkná, mně ty vsuvky v AJ nevadí. Připomnělo mi to naši bývalou šéfku IT, která mluvila úplně stejně, navíc jí bylo fuk, jestli mluví s anglicky nebo slovensky mluvícím protějškem. Vždycky tam přimíchala nějaké cizí slovíčko...
scottsdale Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Naozaj skvela dvojka...gratulujem
Londoner Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 len od +-18 mam najblizsich kamaratov zahranicnych, plus vsetko okolo firmy, prace, financii, konickov atd... ale ano, dam si tu na to uz pozor! Me to neda... ale uz 12 let trvale ziju v UK a nemam problem psat cesky, je fakt ze tenhle newspeak ani rodili anglici okolo me nepouzivaji. Jo a fakt ty hodinky nosis ve foliich? To mi prijde ulet teda, co na to holky v baru? Jinak hodinky pekny
sta Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 super recenze, dost jsem se pobavil :-)do hospody doporučuju "chlastací hodinky", tak jsem si to aspoň nastavil já
Hudson10 Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Ahoj, zdravím, oboje krásné hodinky, krásná recenze. Začal jsem osobně s R. Explorer. Jako Čech jsem maturoval ze slovenštiny (v maturitních otázkách z českého jazyka byly i otázky ze slovenštiny a ty jsem si vytáhl). Ale už té dnešní slovenštině bych po 35 letech nerozuměl...
peter_s Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Ahoj, "nerozumiem reci tvojho kmena :)". Pekne hodinky a pekne si ich uzivaj. Tiez mam dceru, ktora bude mat 17 tak som ju prizval na "preklad" a sme sa teda pobavili.
Hany007 Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Hezky parecek mas Ale teda folie rozhodne dolu, o tom zadna..
MichalSVK Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Hezky parecek mas Ale teda folie rozhodne dolu, o tom zadna.. Pozor aby tomu neporozumel zle! Nie je parecek ako parecek
Ivanhoe34 Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 (upraveno) Pozor aby tomu neporozumel zle! Nie je parecek ako parecek Sosiiidz of lavrz napriklad Anyway podobnu hantyrku davam bez problemov, aj ked na fore by som ju asi nepouzil. Dobre si si nadelil clovece, firmis to snad rozchodi bez ujmy a ty si ich dokonale uzivaj Upraveno 4. března 2017 uživatelem Ivanhoe34
Cyber Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2017 Jako legračnější recenzi jsem dlouho nečetl. Ta slovengliš a blue dial je do zlatého fondu Chronomagu.
brumbal22 Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 Krásne hodinky a super recenzia. Gratulujem. Ja som zrovna predvčerom objednal rovnaký model ale v čiernočiernej klasike pre pantátu k 60tke. BLNR by asi nedal.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se