Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, mám problém se svými hodinkami Citizen as4020-52e.

Dnes ráno mi spadly na zem a zasekla se mi minutovka na cca 40. minutě. Vterinova i hodinová ručička se otáčí v pohodě. Při automatickém nastavení času se minutovka otáčí také a zastaví se na oné 40. minutě (i v protisměru). Manuální nastavení času korunkou mi rovněž přestalo fungovat.

Nevíte čím by to mohlo byt a kolik vyjde oprava u takovýchto hodinek? V hodinkách se moc pořádně nevyznám. Díky

Odesláno (upraveno)

Tohle se přece nedá na dálku ani nijak poznat, ani nijak ocenit. Cesta vede přes hodinářství.

Ed: Překlep

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

Tady nemá smysl špekulovat a poslal bych to rovnou do autorizovaného servisu. Můžeš se s nima domluvit, aby ti odhad ceny servisu sdělili předem a ty se pak rozhodneš, jestli se Ti to vyplatí nebo ne. Pokud si z Prahy, tak si možná rovnou do té Libně zajet...

Odesláno

Kdysi jsem něco podobného řešil, a výsledek byl ten, že tak komplikovanej strojek nikdo neopraví, protože to nikdy nikdo nedělal a ani do toho neexistujou žádné náhradní díly. Takže pokud to není nějaká banální prkotina jako např. ručka drhne o index, tak se obávám že je to konečná a řeší to pouze výměna celýho strojku plus montáž, těsnění, tlakovka a výsledná cena tuším něco okolo 7 tisíc.

Odesláno

Pokud hodinky ukazuji nespravny cas,tak navod rika:

Provrdte kontrolu referencni polohy popr.provedte jeji korekci.

Pokud tohle nepomuze,tak pak jen autorizovany servis.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...