Přejít na obsah

AV receiver a repro - prosím o radu

Doporučené příspěvky

ahoj Murphy,

Vybíral jsem také podle recenzí Whathifi

Koupil jsem ten Denon M41DAB včetně jejich repro. Hraje to pěkně, na tak malou záležitost, ale mam to v ložnici, takže menší prostor.

Kámoš má Denon Ceol 10 a taky velmi dobrý zvuk + zajímavý design. Jenže on má k tomu ještě sloupový repráky za dalších 20, takže celkem 2x víc než je tvůj záměr. 

posilam odkaz na Denon Ceol 11, který má oproti Ceolu 10 navíc Dab radio, což se v budoucnu může hodit a za tvou cenu je to v setu s repro, které budou asi trochu kompromisní, ale jde o to, co očekáváš. 

https://www.salonydenon.cz/mini-systemy-stereo/4995-8784-mini-system-stereo-ceol-n11-dab.html

Upraveno uživatelem Jerryl
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tiež som mal Denona, niektorý z tých Ceolov, už neviem ktorý. Používal som to na prehrávanie z NASu a občas nejaké internetové rádio. Bez problémov. Akurát aplikácia pre Android bola taká trochu divná, ale aj tak som ju moc nepoužíval. Požičal som ho na vyskúšanie kolegovi, ktorý ho tiež zvažoval a už som ho nikdy nevidel. Skrátka mi ho odmietol vrátiť, že sa mu páči a nech si kúpim niečo iné :). Tuším to používa na Spotify.

Odkaz ke komentáři

@Murphy97 Pravdu povedané, otázke úplne nerozumiem. Ak tým máš na mysli, že máte domácu sieť, tak áno, bude to fungovať. Mal som ho v domácej sieti na pevnej IP adrese cez kábel rovno do routera a v pohode všetko fachčilo. Cez Wifi by to tiež nemal byť problém.

Odkaz ke komentáři

Tiez mam android ale iP by nemal byt problem. 

Denon CEOL N11

je možné ovládať hlasom prostredníctvom Amazon Alexa, Google Assistant a Apple Siri alebo zariadeniami s iOS a Android s nainštalovanou aplikáciou HEOS App. K systému sa dodáva aj štandardný diaľkový ovládač.

Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, Harwey napsal:

Tiez mam android ale iP by nemal byt problem. 

Denon CEOL N11

je možné ovládať hlasom prostredníctvom Amazon Alexa, Google Assistant a Apple Siri alebo zariadeniami s iOS a Android s nainštalovanou aplikáciou HEOS App. K systému sa dodáva aj štandardný diaľkový ovládač.

👍 diky

Odkaz ke komentáři

před 52 minutami, Harwey napsal:

ides do tej N11?

Ahoj,

dejou se hrozny veci  - na trhu neni vubec zadny zbozi, sehnal jsem jen ten sedivej Denon N11, zajel se na nej podivat a vypadalo to jako plastova imitace nejake hracky pro deti. A jeste k tomu nemeli ani ty setovy bedny, tak mi k tomu nabizeli jine barvy .....

Yamaha pry dodaci lhuty 6-7 mesicu, je to pry vsude a u vsech systemu v tehle cenove relaci 😞

No, pritlacil jsem pod tihou okolnosti na budget a vypada to/smeruju to sem: 

https://www.rodel-audio.cz/produkty-marantz-m-cr612-melody-x-monitor-audio-bronze-50-zdarma-2x-2m-aq-at-250-t-2x-2-5mm-detail-61859

Ale jeste ho nemam, jen predobjednavku bez placeni, do konce tydne maji prijit repro...

5D457B26-CBBF-40F4-B66A-3298D9772D08.jpeg

Upraveno uživatelem Murphy97
Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Murphy97 napsal:

Ahoj,

dejou se hrozny veci  - na trhu neni vubec zadny zbozi, sehnal jsem jen ten sedivej Denon N11, zajel se na nej podivat a vypadalo to jako plastova imitace nejake hracky pro deti. A jeste k tomu nemeli ani ty setovy bedny, tak mi k tomu nabizeli jine barvy .....

Yamaha pry dodaci lhuty 6-7 mesicu, je to pry vsude a u vsech systemu v tehle cenove relaci 😞

No, pritlacil jsem pod tihou okolnosti na budget a vypada to/smeruju to sem: 

https://www.rodel-audio.cz/produkty-marantz-m-cr612-melody-x-monitor-audio-bronze-50-zdarma-2x-2m-aq-at-250-t-2x-2-5mm-detail-61859

Ale jeste ho nemam, jen predobjednavku bez placeni, do konce tydne maji prijit repro...

S hifi komponenty to je opravdu na figu, dodací lhůty hrozný :wacko: Salonydenon ti kluci asi dohazovali, viď? Výborný kluci tam a Polák majitel jim nechává prostor na dobré ceny 👍 Marantz vypadá dobře, hlavně si to poslechni ať nejsi pak překvapen.... 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...