Micey Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Ahoj,už to tu padlo, ale Longines Hydroconquest 44mm z Itálie do 21000kc za mě jasná volba :-)hydroconquest 44mmquartzky s plastovou etou snad za tydle prachy ne..
Radek Cigi Odesláno 10. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Děkuji za příspěvky, které kamarád pečlivě studuje (už si není úplně jistý tou modrou), ale v tom, že chce automaty, má jasno!
bigwolf Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 +1 pro Longines HydroConquest, ale teda v automatu.
krži Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 Já mám Certiny v černé barvě a pořád mě hrozně baví - hlavně ručky. Když jsem vybíral potápky v automatu, tak mě u spousty hezkých modelů odradil právě tvar ručiček, ale hodinová šipka a červená vteřinovka v podání Certin si něm prostě získala - čistém subjektivní věc Co se týče pohodlí, tak jsem spokojený Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník maxipesfik Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 Pro kancl diver je ISO rozhodující.
Radek Cigi Odesláno 12. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2017 Co jsem se zatím bavil s kamarádem pro kterého jsem toto vlákno založil, tak zatím ustoupil z té modré barvy, ale Certiny má stále za favorita. Ale samozřejmě by rád zkouknul a vyzkoušel vámi navrhované hodinky a nechce se ukvapit. Děkuje za příspěvky a vaše zkušenosti.
rypadlo Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 quartzky s plastovou etou snad za tydle prachy ne.. Omlouvam se, myslel jsem automaty 41mm ty se daj za 22k-23k, trochu jsem to ve spechu neresil...
rustin Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Díky na názor Micey, ale těch cca 23k je asi fakt strop, a když chce nové hodinky, tak bude muset asi zůstat o toho svého výběru. Jinak ty Hamiltony a Alpiny jsou právě určite o level výše...a taky o min. 10k výše. Ale děkuju. Promiň, díky za upozornění... Za tuhle cenu je to hodně zajímavé! Hamilton je určitě víc, než Certina, tak uvidíme, co řekne na to krytku korunky. K tym Hamiltonom sa chcem opytat, co je dovodom toho, ze ich vnimas o level vyssie ako Certiny? V pripade Alpiny mi to je jasne. Podla toho co ma Swatch Group uvedene na strankach tak obe tieto znacky su v jednej triede a Certiny oni sami maju vyssie ako Hamilton. Mne osobne to takto aj sedi a vnimam Hamilton rozhodne nizsie ako Tissot a Certinu. http://www.swatchgroup.com/en/brands_and_companies/watches_and_jewelry/middle_range
Radek Cigi Odesláno 16. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2017 OK, nehodnotil jsem na to nějak tabulkově, co se Swatch Group týče, ale čistě subjektivně. Nechci se dohadovat, kdo ze značek Certina x Hamilton dělá kvalitnější, designově povedenější a precizněji zpracované hodinky. Možná máš pravdu... Ale třeba Hamilton Pan Europ Chrono se mi líbí moc! Díky za názor.
kuncák7 Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 OK, nehodnotil jsem na to nějak tabulkově, co se Swatch Group týče, ale čistě subjektivně. Nechci se dohadovat, kdo ze značek Certina x Hamilton dělá kvalitnější, designově povedenější a precizněji zpracované hodinky. Možná máš pravdu... Ale třeba Hamilton Pan Europ Chrono se mi líbí moc! Díky za názor.U hamiltonu mas vetsinou upravu ety, cimz se v hamiltonech napr chlubi delsi rezervou natahu ( u PE v chronu cca 65 hodin- vyzkouseno, u norm. PE 68 hodin a vice, klasicka eta vetsinou 45-48 hodin ). Rozhodne neni certina a tissot hodnocena vyse ci kvalitneji.
Luigi321 Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Taky jsem to bral tak, že Certina je "výš", ale asi je to stejný ... Swatch Group watch and jewelry brandsPrestige and Luxury Range: Breguet, Harry Winston, Blancpain, Glashütte Original, Jaquet Droz, Léon Hatot, Omega.High Range: Longines, Rado, Union Glashütte.Middle Range: Tissot, Balmain, Certina, Mido, Hamilton; Calvin Klein watches + jewelry.Basic Range: Swatch, Flik Flak.
rustin Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 OK, nehodnotil jsem na to nějak tabulkově, co se Swatch Group týče, ale čistě subjektivně. Nechci se dohadovat, kdo ze značek Certina x Hamilton dělá kvalitnější, designově povedenější a precizněji zpracované hodinky. Možná máš pravdu... Ale třeba Hamilton Pan Europ Chrono se mi líbí moc! Díky za názor.Jasne porovnaval si konkretne modely, v tom pripade je mi to jasne.
kuncák7 Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Ahoj, měl jsem Certina DS, Tissot Seastar i Hamilton PE ( ne přesně ty, co se tu zmiňují ) a měřítkem u mne je, že jediné, které jsou u mne doteď jsou Hamilton PE ( neokoukali se, mají průhled- i když nijak slavnej a rezerva nátahu je prostě luxusní- přes víkend je můžeš odložit naprosto v klidu, protože v Neděli večer nemusíš nic seřizovat ).Jinak tomu nad tím snad říkáme- machr index :-)) a je to trochu zavádějící ( jako moje hodnocení, toto dělá též člověk ). Nechtěl bych se do toho raději dál pouštět.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se