long Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Ondro děkuji a navíc Tě vřele doporučuji.Jako člověka i pro obchod. DĚKUJI
Mupa Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Skvělá komunikace, bleskurychlé zaslání. Určitě Ondru doporučuji
Sharkoon Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Muzu potvrdit bezproblemovy a rychly obchod s Ondrou.G-Shocky co nepotrebuji peci dosly v origo plechu zabalene v krabici v krabici Postak by je mohl dokopat z druheho konce republiky a dorazily by v poradku.+1Diky.
Mareka01 Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Sqelá komunikace a rychlá platba, fér jednání a přátelský přístup.
Standis Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Odesláno 22. března 2017 píšu trochu opožděně, ale přes vánoce byl frmol a vzpomněl jsem si až teď, tak tedy hodinky g-shock dorazili rychle, v naprostém pořádku, výborně zabalené, prezentované jako použité, ale mě připadali jako nové, tedy shrnuto/podtrženo, já jsem moc spokojenej, díky za obchod, snad zas někdy.
MíraMíra Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 Super pokec, vstřícné a férové jednání.Za mě, nemůžu nic jinýho, než doporučit.Radost spolupracovat.Ještě jednou díky a zas někdy.
GentlemanT Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 Rychlý a naprosto bezproblémový obchod, velmi vstřícný přístup. Díky za obchod a doporučuji.
petanbub Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Odesláno 3. února 2022 Ukázkový obchod, vše proběhlo rychle, hodinky přesně dle fotek a popisu, perfektně zabaleno. Nemám co vytknout. Třeba to příště vyjde abychom se mohli potkat a pokecat u kafe. Díky Ondro
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se