MíraMíra Odesláno 13. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Ještě za sebe doplním, že zmenšuju aniž by byla důvodem pohodlnost, nebo neúměrnost vůči zápěstí, nebo celé postavě.Můžu bez problému nosit větší kousky než po kterých aktuálně koukám, ale v současnou chvíli to mám tak, že jsou mi prostě menší hodinky sympatičtější.Mají pro mě, jakoby víc charisma, takovou důstojnost a přijdou mi, jakoby blíž ke kořenům.Absolutně nevylučuju, že se to nemůže zase po čase změnit a že mě to nezačne nudit.To je právě to co mi přijde zajímavý, jak to kdo vnímá a jak se to mění a nebo nemění v průběhu času.
JaRooN Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Před chronomagem jsem nosil optimum 42-45 a teď 43-47. Ale všechno jsou to ergonomická pouzdra, která tu ruku "obejmou", tak není problém, že by někde něco čouhalo (na ruce přes 20cm je fakt ta šance malá ). A i vzhledem k muskulatuře menší nosit nemůžu. Když si dám na ruku Igeny, tak se žena pošklebuje, že mám dětské hodinky Jednou jedinkrát jsem zažil, že mi hodinky byly velké a to když jsem si zkoušel 8-denní DOXA pilot 57mm
Sphinxx Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Velmi zajímavá diskuze. Frostie, Xen, Franta další to napsali pěkně. Nedávno mě tu někdo "školil", že je to o egu, to je pitomost (až na vyjímky typu Diesel, Vostok Anchar, Invicta na lidech do výšky 180cm a hubené konstituce, tam je problém asi jinde). Pokud jde o mě - já nosím od 44mm do 54mm. Ten rozptyl je velký. Jinak mi sedí 47mm Panerai a jinak 47mm Steinhart. Cokoliv po 44mm je prostě "malé". Zvláštní je, že Moony jsou na mě, jak ten pětník, co psal Frostie a Moony Dark Side mám vyloženě rád a sedí úžasně. Dále mám rád Breitling, takže Chronomat 44/47 jsou super, ale úplně nejraději mám SuperAvenger (48,4mm). Paradoxně mi ovšem vadí 45,4mm Avengery kvůli výšce, dále mám problém s G-Shock Mudmaster (54mm), ty už mi vyloženě překáží, ale mám je rád, takže se čas od času dostanou na ruku. Teď se moc těším na novou zkušenost se Seiko SUN ve velikosti 47,5mm, tak uvidíme .
Sphinxx Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Dost také záleží na tvaru pouzdra, například Seiko (SUN, Sumo) nebo Breitling (Chronomat 44/47) mají perfektně padnoucí pouzdra.
Frostie Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Velmi zajímavá diskuze. Frostie, Xen, Franta další to napsali pěkně. Nedávno mě tu někdo "školil", že je to o egu, to je pitomost (až na vyjímky typu Diesel, Vostok Anchar, Invicta na lidech do výšky 180cm a hubené konstituce, tam je problém asi jinde). Pokud jde o mě - já nosím od 44mm do 54mm. Ten rozptyl je velký. Jinak mi sedí 47mm Panerai a jinak 47mm Steinhart. Cokoliv po 44mm je prostě "malé". Zvláštní je, že Moony jsou na mě, jak ten pětník, co psal Frostie a Moony Dark Side mám vyloženě rád a sedí úžasně. Dále mám rád Breitling, takže Chronomat 44/47 jsou super, ale úplně nejraději mám SuperAvenger (48,4mm). Paradoxně mi ovšem vadí 45,4mm Avengery kvůli výšce, dále mám problém s G-Shock Mudmaster (54mm), ty už mi vyloženě překáží, ale mám je rád, takže se čas od času dostanou na ruku. Teď se moc těším na novou zkušenost se Seiko SUN ve velikosti 47,5mm, tak uvidíme .Ty Seiko SUN vidím jako na tebe nejmenší možný model (až na čestné výjímky)
kdojinej Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 (upraveno) Velmi zajímavá diskuze. Frostie, Xen, Franta další to napsali pěkně. Nedávno mě tu někdo "školil", že je to o egu, to je pitomost (až na vyjímky typu Diesel, Vostok Anchar, Invicta na lidech do výšky 180cm a hubené konstituce, tam je problém asi jinde)."Školil" jak řikáš, jsem tě já. Nedovedu si představit tlapu, které je 44mm málo.... Pro ilustraci - tady pán je celkem velkej, jak se zdá jak vzrůstem tak egem , a jak mu ty 41 hodinky seděj. Nebo jsou mu snad malý? edit..mi ani nešel vložit ten obrázek jak je ten pán velkej.. Upraveno 13. února 2017 uživatelem kdojinej
Frostie Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 (upraveno) "Školil" jak řikáš, jsem tě já. Nedovedu si představit tlapu, které je 44mm málo.... Pro ilustraci - tady pán je celkem velkej, jak se zdá jak vzrůstem tak egem , a jak mu ty 41 hodinky seděj. Nebo jsou mu snad malý? edit..mi ani nešel vložit ten obrázek jak je ten pán velkej.. Ego pána nehodnotím, jeho velikost neznám, ale ty hodinky jsou mu dětsky malé, sorry. Klasický případ pětníku na tkaničce. Upraveno 13. února 2017 uživatelem Frostie
Sphinxx Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 kdojinej: toho pána neznám a nedokážu posoudit, jak je velkej, protože sedí. A to "školení" beru, jako nadsázku .Frostie: Jo, máš recht, od Seiko určitě.
Irma Bunt Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Skupina A. Začal jsem na 34, pak 35 a právě teď na ruce 38. Ale 40 už se bojím
Sphinxx Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Jo a ty hodinky jsou mu malý i podle mě ...
Frostie Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Frostie: Jo, máš recht, od Seiko určitě.celkově, woe...Už tě vidím se 34mm Nomosama...
kdojinej Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Ego pána nehodnotím, jeho velikost neznám, ale ty hodinky jsou mu dětsky malé, sorry. Klasický případ pětníku na tkaničce.Nemusíš se omlouvat Jsou mu malý.Nejsou. kdojinej: toho pána neznám a nedokážu posoudit, jak je velkej, protože sedí. A to "školení" beru, jako nadsázku .Frostie: Jo, máš recht, od Seiko určitě.Prej je to Dave Bautista, dvametrystořicetkilo. Jasná věc, ty si určitě též velkej, tebe bych nechtěl školit... skolit možná... Jo a ty hodinky jsou mu malý i podle mě ...To je právě to. Dva pohledy na jednu věc.
Sphinxx Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Honzo, koukám dost pozorně na toho pána (soudě podle rukou a ramen) a myslím, že je menší než Ty ... takže pětník na Tvojí ruce by to určitě bylo.
Frostie Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Honzo, koukám dost pozorně na toho pána (soudě podle rukou a ramen) a myslím, že je menší než Ty ... takže pětník na Tvojí ruce by to určitě bylo.a vzhledem k tomu, že ty máš ruku ještě o cm větší, tak tobě by to bylo tuplem malinký.
Sphinxx Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 (upraveno) Prej je to Dave Bautista, dvametrystořicetkilo. Jasná věc, ty si určitě též velkej, tebe bych nechtěl školit... skolit možná... Neznám, ale jméno a proporce máme stejný, na dva metry takhle v sedě nevypadá. Zbytek nechám s úsměvem, přeci si tu nebudeme poměřovat pi .. teda výšky, no ni? Frostie: centimetr nehraje roli, vole ... Upraveno 13. února 2017 uživatelem Sphinxx
Frostie Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Prej je to Dave Bautista, dvametrystořicetkilo. 193 cm, 130 kg - to jsou malinký hodinky i na něho
Rudina Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 já mam 17,5 cm, obvod zápěstí samozřejmě :-). A nosím 34 - 47, nejvíc 42 a 44 mm
Sphinxx Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Yene, to seš o deset čísel vejš než pan Bautista . Jsem přesně nechtěl, aby se to zvrhlo v tudlenctu debatu tělesnejch konstitucí. Kašlete na to, taky mě zajímá, jak to kdo má, nebudeme tu poměřovat vejšky, ne?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se