Přejít na obsah

Biatec Watches

Doporučené příspěvky

V 23. 3. 2025 v 10:42, DarylVanHorne napsal:

Tohle by se od nich naší mohli učit, ale skromnost a pokora, to se učí blbě 🙄🙁

Rozšířit  

Pro doplnění - stejné vlastnosti člověk najde i u duo Molnár Fábry, a vzhledem k tomu, co tohle dva šperkaři už dokázali je to obdivuhodné. Pro neznalý - ano, jsou to bratia z SK. Tyto ctnosti aby člověk v ČR pohledal....

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 23. 3. 2025 v 10:46, DarylVanHorne napsal:

Pro doplnění - stejné vlastnosti člověk najde i u duo Molnár Fábry, a vzhledem k tomu, co tohle dva šperkaři už dokázali je to obdivuhodné. Pro neznalý - ano, jsou to bratia z SK. Tyto ctnosti aby člověk v ČR pohledal....

Rozšířit  

Ale notak, nepiš generalizující 3,14čoviny. Právě jsi, dle mého názoru, urazil nejméně Jirku z Provokewatch. To, že máme v ČR fabriku na hodinky, jejíž zástupci se zhusta chovají povýšeně, a jejíž neoficielní ambasador a obhájce zde na Chronomagu mnoho chytrosti a pokory nepobral, je něco jiného. Elton dlouhodobě promrhává šanci, kterou mu členství v silné skupině poskytuje. Jejich problém. Podívej se na to ale z jiného úhlu pohledu: díra, která na trhu je, a neustále se zvětšuje, dříve či později povede ke vzniku někoho, kdo to nejen bude myslet s výrobou hodinek vážně.

Bohematic vážně neberu...

• Confused 1
Odkaz ke komentáři

V 23. 3. 2025 v 11:06, Bert napsal:

Ale notak, nepiš generalizující 3,14čoviny. Právě jsi, dle mého názoru, urazil nejméně Jirku z Provokewatch. To, že máme v ČR fabriku na hodinky, jejíž zástupci se zhusta chovají povýšeně, a jejíž neoficielní ambasador a obhájce zde na Chronomagu mnoho chytrosti a pokory nepobral, je něco jiného. Elton dlouhodobě promrhává šanci, kterou mu členství v silné skupině poskytuje. Jejich problém. Podívej se na to ale z jiného úhlu pohledu: díra, která na trhu je, a neustále se zvětšuje, dříve či později povede ke vzniku někoho, kdo to nejen bude myslet s výrobou hodinek vážně.

Bohematic vážně neberu...

Rozšířit  

Urazit jsem mohl leda ty, které jsem jmenoval...

Provokewatch je úžasný projekt, kterému strašně fandim. Má skvěle našlápnuto a já jen držím palce 👍

Snažím se porovnat neporovnatelné, to vím, ale zásadní kritérium byla zavedená značka, která již nějaký čas funguje - proto jsem Provoke nezmiňoval a ani jiné, ale úspěšné "one man show".

Ta díra na trhu je tu už fakt dlouho 😉 

Jaké zavedené značky pro porovnání s Biatec tu tedy máme?

Bohematic, Robot... Za mě je to zcela fuk.

PRIM Manufacture NMnM 

PRIM MPM 

A dál?

Pokud jsem urazil kohokoliv mimo ty výše uvedené, tak se hluboce omlouvám. U těch výše uvedených: Tímto se omlouvám PRIMu z Nového Města n M. a to jen proto, že stále marně doufám v nějaký progres a nerad bych je svým postem odradil.

Odkaz ke komentáři

V 23. 3. 2025 v 11:58, Bert napsal:

@DarylVanHorne moc díky za dovysvětlení. Již vše jasné. Ano, sdílím Tvůj názor.

Rozšířit  

Od tebe to potěšilo a já si toho vážím - díky 👍

A já s tvým výrokem, že díra na trhu se zvětšuje. Teď už jen doufat a čekat na to, až tu díru na trhu někdo konečně zaplní něčím, co bude dávat smysl. Jen to čekání je takové dlouhé a smutné... 😭🙁

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

V 23. 3. 2025 v 12:13, Bert napsal:

.... a víš jak moc mne štve, že jsem několik let neměl čas a náladu na to, abych to byl já? 🍻

Rozšířit  

Nnemít obě ruce levé, oči pidlooké a suchý účet, tak bych do toho šel 👍 O to víc obdivuji L.Seryna, Provokewatch, a samozřejmě obdivuji i hodinky značky Prokop&Brož (záměrně nepíšu značku jako takovou), nebáli se toho a šli do toho naplno. A ještě je tu pár šikovných lidiček, ale většinou je to onemanshow (max 2) s produkcí v řádu kusů za rok. 

Tak budu fandit aspoň Provoke 👍

Odkaz ke komentáři

No, tvrzení, že díra na trhu se zvětšuje, je (myslím) naprosto jasné. Za mne na vysvětlenou: počet lidí, kteří jsou ochotni jet na nostalgické vlně Eltonu, nebo si koupit třicátou reinkarnaci Orlíků, se rapidně snižuje. Konec konců, stačí číst toto fórum. Romane, Ty ten pocit nemáš?

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Rozumiem, ja som myslel, ze myslis na dieru u Primu, ktora nema v ponuke automaticke hodinky v cenovke okolo 2.000 EUR, ak neratam radu Linea. PRIMu cenovke nerozumiem celkovo. PRIM tazi hlavne z nostalgie. 

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Odkaz ke komentáři

Edit mojho prispevku, PRIM viac modelov v cenovku okolo 2.000 EUR, rovnako ako BIATEC so SWISS MADE strojom. PRIM sa tiez snazi priblizit velke postavy dejin. Len na skodu je ta vojna a 2 znacky PRIM, z ktorych je laik uplny jelen, ale to je do ineho vlakna.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...