Jump to content

Biatec Watches

Recommended Posts

Ahoj,

náhodou jsem narazil na netu na toto: /http://www.biatecwatch.com/uz-coskoro/

Jsem zvědav, jak to dopadne:-)

Jo a na slovenským foru jsem ještě našel tohle vlákno: https://hodinkomania.sk/index.php?thread/3710-biatec-watch-hodinky-made-in-slovakia/&pageNo=1&s=e39f9f9ed0c3739ec8782e795c9bd746fb6c27c2

No tak ten odpočet mi taky nepřijde jako že bomba.

Tyhle humbuky obvykle znamenají navoněnou bídu.   Chtělo by to nějakou ukázku.  Navíc jsem línej v tuhle ranní hodinu pátrat.

Přesně,  nikdo ji neviděl,  všichni o ní slyšeli a už byl pohřeb :lol2:

Ja si myslim, ze to bude zaujimavejsia znacka nez Gerlach či Vratislavia. Z toho co som zatial pochytil, tak by sa malo jednat o hodinky rozumnej velkosti a so svajciarskym mechanickym strojcekom. Nemyslim si, ze sa bude jednat o kopirky typu Steinhart, aj ked inspiracia u konkurencie je asi nevyhnutnost a novy vyrobca asi tazko z prvej vymysli originalny dizajn, ktory by som si bol ochtony kupit.

Myslím, že to vidíte zbytečně černě, v dnešní době dostat nějaký nový produkt na světlo je těžší, než ho vyrobit a každá cesta je dobrá. Já sám jsem zvědavej a fandím tomu, snad z toho nevyleze čínsko-asijská skládačka se slovenskou hlavičkou.

Proc nejsou znacky Gerlach či Vratislavia take ve vlakne "Ceske hodinky / Ostatni hodinari" ? Jako nic proti, tesim se co z toho za 30dni bude, ale aby se tu nedrazdil jisty nacionalismus...  ;)

Nějak nerozumím HODNOCENÍ této jako by firmy o které nikdo nic neví a hlavně nevím co je na těch hodinkách českého.

Jsou totiž v české sekci. :-(

tak jsem se dočetl, že značka je "exkluzívna", hodinky "luxusné", safra co mi to jenom připomíná  :lol2:

a přitom jde o hodinky, co zatím svět neviděl

zvláštní propagace

tak jsem se dočetl, že značka je "exkluzívna", hodinky "luxusné", safra co mi to jenom připomíná  :lol2:

a přitom jde o hodinky, co zatím svět neviděl

zvláštní propagace

Myslíš hokynáře s navoněnýma mršinama Prokopa? :D

Na Biatec jsem zvědav, nechám se překvapit.

Myslíš hokynáře s navoněnýma mršinama Prokopa? :D

Na Biatec jsem zvědav, nechám se překvapit.

pana Prokopa určitě ne, spíš jsem alergický na spojení výrazů "exkluzivní", "luxusní" a "švýcarský strojek"

tuším za tím etu 2824 za kilo, zato v nádherné etuji