Vit Odesláno 6. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 (upraveno) Tak mi asi zůstanou.Nakonec mi to ani nevadí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. ledna 2020 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 (upraveno) Tvé fotky vyhledávám.Jsou fakt parádní. Upraveno 8. ledna 2020 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Díky Martine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Vítku, jako vždy pecka, já jen nechápu, že se ještě neprodaly ... jsou krásné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Díky Davide. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Výborné! Opravdu krásná hodinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Tyhle hodinky fakt žeru, nádhera a fotky jako vždy bez chyby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 (upraveno) . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. ledna 2020 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Rád je tady zase po čase vidím. Mám tyhle hodinky hodně rád, je tam na co koukat. A líbí se mi více, než ty novější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Díky Davide, mám to stejně, brutální kontrast matného číselníku a nezvykle lesklých ruček dává vyniknout podstatě efektu - ozubení. Ty nová provedení podle mě barvami a případně 3D efekty odvádějí od ozubení pozornost. Toto znáš? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. VIZ: http://www.watchesindex.com/maurice-lacroix-masterpiece-power-of-love/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 (upraveno) Znám a mám z toho dost podobné pocity, barva přebíjí tu technickou libůstku. No a právě u těch Tvých se mi líbí, že je to zřetelné na prví pohled. A nutno dodat, že ty černé, co máš jsou daleko hezzčí, než světlý číselník. Tato řada Master se ML fakt povedla. Upraveno 24. listopadu 2020 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se