Vit Odesláno 25. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Pozorný diivák si všimne, že je viditelných jen pár zubů a indexů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Ta poslední fotka je super, Vítku. Tak mě napadá, jaká je přesnost a měřil jsi rezervu chodu při plném nátahu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Stačí takto Davide? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Já si to myslel, že budeš mít odsledováno. Mimochodem dost dobré hodnoty, zejména korunkou nahoře. To se až nechce věřit, že ten strojek "ujede" jen pár vteřin do plusu při pravidelnějším nátahu. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 U tohoto se vždycky pozastavím, jakou vlastně má ta vteřinovka sílu, že zvládne takový tření. U těch srdíček je to ještě o level dál. Chápu, že na jedné celé minutě to bude srovnané, ale zajímaly by mě nějaké krajní hodnoty v nejnamáhanějších pozicích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 před 17 hodinami, Sphinxx napsal: Já si to myslel, že budeš mít odsledováno. Mimochodem dost dobré hodnoty, zejména korunkou nahoře. To se až nechce věřit, že ten strojek "ujede" jen pár vteřin do plusu při pravidelnějším nátahu. Díky. Davide, nakonec jsem skončl u 24 hodinového intervalu, protože bych si musel přesně hlídat čas, kdy hodinky natáhnout a pokaždé by to bylo v jinou denní dobu. Na to už nemám dostatečnou chronomarskou kázeň (když jsem to slovo viděl napsané, připadalo mi divné, znám ho spíše v negativu, ale snad ještě platí VIZ). před 17 hodinami, bandicoot napsal: U tohoto se vždycky pozastavím, jakou vlastně má ta vteřinovka sílu, že zvládne takový tření. U těch srdíček je to ještě o level dál. Chápu, že na jedné celé minutě to bude srovnané, ale zajímaly by mě nějaké krajní hodnoty v nejnamáhanějších pozicích. Škoda, že šla tato komplikace do dámského modelu, kde většinou nemá tato technická finesa technicky zdatné majitele, který by ji ocenil. (technicky zdatné dámy prominou, vím, že bílé vrány existují) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 @Vit: Chápu, každopádně na tyhle hodinky se třeba se k nim někdy odhodlám. Ty novější už se mi zdaleka tolik nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 ML není zlý, ale umí ukázat zuby ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Parádní fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Děkuju Davide. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Vítku, teda tohle se nedá ... Ty jedeš, tahle fotka plná detailů taky super, ty zuby jsou fakt parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Děkuju Davide, kromě ořezání a odstranění smítek je ta fotka skoro bez úprav, tak jak vylezla z mobilu. Tak zářivou stříbrnou jsem neviděl ani na hodinkách, ktré mají ručky a indexy z bílého zlata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Vylezo to parádně, dost Ti pomohlo světlo, každopádně parádní záběr ještě lepších hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 Děkuju Davide, jsem rád, že má toto vlákno minimálně jednoho věrného čtenáře. Pokusím se tě nezklamat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 At to nevypada divne:), ja sem taky rad lezu. Supr fotky a zajimavy hodinky, taky se mi tadle generace libi vic, nez soucasna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 před 15 hodinami, Vit napsal: Děkuju ... Vítku, čím to fotíš? Tahle poslední fotka se mi líbí ještě více, než ta předchozí, nastavils laťku velmi vysoko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 Díky kocourovi i Amstafovi (nebo se pletu?). Davide, ta poslední je zrcadlovkou Canon 650 a obyčejným setový objektivem s nezikroužky Kenco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 Amstaff, správně. Díky, fakt ot vypadá super, v neděli se chystám do hodinářství a tam si prohlédnu, co nového u Masterpiece kolekce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se