p3k Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Tyto hodinky a Tvé fotky, těším se na další.Ideální hodinky na meditaci, pozorováním pohybující se komplikace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rici-Pici Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 V 25. 2. 2017 v 16:28, Vit napsal: Vzhledem k počtu tvých ML to málokomu to věřím tak moc jak tobě.To máš pravdu myslím, že moje levačka za tu dobu už jich měla cca 15 kousků. Já je mám prostě nejraději. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Super Vite, vzdy sa tesim na tvoje foto a teda len tak dalej pokracuj, som rad, ze je tu vidiet trosku netradicnejsie hodinky a teda hlavne u teba, kedze im cez foto das uplne inu vahu,rozmer a pohlad... este raz gratulujem!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Díky za povzbuzení.Vždy mě to utvrdí v tom, že má smysl fotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Mobilovky z auta:Nahodil jsem tmavě hnědého krokodýla, co na to říkáte? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Neni to spatny. Slusel by jim i stredne hnedej aligator:-) Hod par fotek strojovny:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Dcerka (11,5) ví jak mě potěšit, tuto čokoládu jsem od ní dostal po zákroku v nemocnici. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Vite Velka GRATULACIA, som pozeral na to video to je fakt pecka z tou postovou znamkou:-))) dobre TY :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Myslim, ze hodinky jsou natolik osobite a originalni, ze typ remenu ma jen maly vliv. Pomud to nejsou tvoje definitivni, stavim se prvni do rady.Jsou to uzasny hodinky! Jaky jsou na ruce pocitově? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Ja myslím, ze ten řemen ma velký vliv a tenhle je super....ale moc to k nim nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Díky pánové.Řemen se mi líbí, ale časem vyzkouším určitě i něco jiného, třeba s kontrastním prošitím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Určitě bych dal černý s bílým prošitím, hnědá k tomu cifru fakt nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rici-Pici Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Jáááá bych osobně neměnil :-). Černý je akorát, hnědý k jiné barevné variantě cifru ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rici-Pici Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 A to prošití? Zkus najít se stříbrným. To jsem ještě neviděl. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Také mě to napadlo.Uvidím. Asi je budu fotit bez řemenu, ať vás nedráždím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Parádne hodinky, parádne foto ... gratulujem a je vidno, že si ich užívaš tak nech ťa to drží čo najdlhšie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 B/W jsou taky pěkný fotky, tady to máš na tmavým pásku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 V 27. 2. 2017 v 16:32, Josef01 napsal: B/W jsou taky pěkný fotky, tady to máš na tmavým pásku Díky Josefe, vidím, že jsi zdatný virtuální sedlář. Pro hrubou představu je to OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 No nevím, asi je budu reklamovat.Za tmy se mi občas ztrácejí některé indexy.Posuďte sami:(zejména ten, který zmizel u rezervy nátahu je dost podezřelý) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Tady mi navíc mizí i ručky ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se