bohus76 Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2017 Aha,neber to tak vážně,asi se mi to zdálo nějak moc strohé.Jinak si na tebe budu muset dávat pozor, sám nevím co někdy šplechtnu do placu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2017 Aha,neber to tak vážně,asi se mi to zdálo nějak moc strohé.Jinak si na tebe budu muset dávat pozor, sám nevím co někdy šplechtnu do placu :-) Jo, jo, jak říká klasik: Já mám totiž děsného pamatováka, já to z tý hlavy nedostanu ... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sklo za světla: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2017 mimoradnej kousek. je dobře, ze ho mas zrovna ty:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 mimoradnej kousek. je dobře, ze ho mas zrovna ty:) Díky Jirko, skromě jsem si to vyložil tak, že se ti mé fotky líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 I tak se to da rict:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2017 Neskutečná paráda. Krásné fotky i hodinky. Tyhle ML jsou dle mého nejpovedenější z celé řady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Neskutečná paráda. Krásné fotky i hodinky. Tyhle ML jsou dle mého nejpovedenější z celé řady. Díky Davide. ------------------------------------------------------------- Rychlovka z auta: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Klenuté sklo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Koukam ze te jeste neomrzely:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Koukam ze te jeste neomrzely:-)) Čekals něco jiného? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 U těchto hodinek dlouhé časy expozic k dobrým výsledkům nevedou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Pokus o fotopopis jednotlivých částí hodinek:(slouží pro lepší orientaci v tomto vlákně, postupně to budu rozšiřovat) Struktura číselníku - VIZLuminiscence - VIZKlenuté přední sklo - VIZRučky - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Ručky jsou nádherně dlouhé (zejména u minutové to člověk ocení).Navíc jsou nádherně bombírované, což má za následek nádherné světelné odlesky.Stejně jako indexy jsou neuvěřitelně lesklé, nevím, jak toho v M.L. dosáhli, píšou jen: Diamond-polished and faceted.Už jsem viděl spustu indexů a ruček i z bílého zlata, ale s takovým intezivním leskem jsem se ještě nesetkal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 opravdu fotogenicky kousek:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Díky Jirko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Docela uz nam vyhladlo, nebyly by dalsi fotky techto krasek, Vite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 (upraveno) Díky za zájem, teď si je šetřím na zimu (ke košili s dlouhým rukávem), ale můžu nahodit pár horších archivních, zapomenutých na mobilu, či kartě foťáku: Upraveno 7. srpna 2017 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se