Návštěvník maxipesfik Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Nebyl jsi s Ballem, Sinnem, ci Omegou spokojenej a stesti jsi nasel az u prodejce, kterej si nechava externe vyrabet hodinky se strasnym designem (inspirovany New Yorkem! ) a co se profiluje zejmena tim, ze vsechny jeho hodinky se prodavaj za polovinu "doporuceny ceny"? Se rozepis ne, skoda to tahle odbyt.přesně jak píšeš. Ty Tourneau mají jakž takž odpovídající cenu, za to co dostaneš. Ostatní tebou jmenované značky nabízí v podstatě totéž (design průměrný), ale za nadsazené ceny. Ale pokud jim ty prachy chceš dát, tak prosím. Rád si připlatím, ale zde zmíněné značky to nebudou...
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Vono taky proc u hodinek priplacet za znacku.
zoroastro Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Nebyl jsi s Ballem, Sinnem, ci Omegou spokojenej a stesti jsi nasel az u prodejce, kterej si nechava externe vyrabet hodinky se strasnym designem (inspirovany New Yorkem! ) a co se profiluje zejmena tim, ze vsechny jeho hodinky se prodavaj za polovinu "doporuceny ceny"? Se rozepis ne, skoda to tahle odbyt. haha, to je přesný, love it! jinak, ty hodinky co tu litaj (Ball, Graham, atp.) jsou imho designove hruza, velky loga, barvicky, nevkus. 60k neni malo penez, fakt by stalo za to jit do neceho nadcasovejsiho a umerenejsiho, co se ti za par mesicu neokouka. Za me Omega, ty Carrery nevypadaji spatne, pripadne Sinn.
Petr72 Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Chápem že názor na dizajn je silne individuálny. Mal som za to, že zrovna v tomto vlákne to tými farbickami nepreteká práve naopak
malasorte Odesláno 14. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Nevidim zrovna moc velky rozdil ve velikosti loga pro BallxOmegaxCarreraxSinn a v barvickach tam toho taky moc nenajdu. Radeji strizlivejsi vzezreni, navrh na kolotoce jsem uz parkrat zamitnul, viz drive. Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk
Bells Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 K tem Grahamum...to si nikdo nevsiml toho datumu? Za me je to snad nejdebilnejsi umisteni jake jsem kdy videl, ani nemluve o te rozseknute sedmicce, ktera po takovem zasahu vypada, jakoby to nekomu u stroje ujelo. Byly by to jinak v celku pekne hodinky, ale todle je vazne hruza.
baza Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Je to samozřejmě otázka vkusu.Ty carrery je potřeba vidět naživo, jak jsem už psal. Jsou podle mě decentní, univerzální a přitom nejsou úplně nudný. Tady ještě moje reál-foto:
AndyAaron Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 K tem Grahamum...to si nikdo nevsiml toho datumu? Za me je to snad nejdebilnejsi umisteni jake jsem kdy videl, ani nemluve o te rozseknute sedmicce, ktera po takovem zasahu vypada, jakoby to nekomu u stroje ujelo. Byly by to jinak v celku pekne hodinky, ale todle je vazne hruza.To jsem si nevsiml, ale mas pravdu. Nechapu, proc to proste nedali na sestku. Jinak se mi celkem libi. Jasne, citelne, prehledne.
McStinger Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Prošel jsem na rychlo tohle vlákno a nechci to číst znovu, jaký je rozdíl mezi true a false GMT? V seřizování? Díky U true GMT môžeš nastavovať hodinovú ručičku nezávisle bez zastavenia strojčeka, podobne ako dátum. K tem Grahamum...to si nikdo nevsiml toho datumu? Za me je to snad nejdebilnejsi umisteni jake jsem kdy videl, ani nemluve o te rozseknute sedmicce, ktera po takovem zasahu vypada, jakoby to nekomu u stroje ujelo. Byly by to jinak v celku pekne hodinky, ale todle je vazne hruza. Graham cpe dátumovku na rôzne neobvyklé miesta. IMHO tá urezaná sedmička neškodí. Inak sú Grahamy fotogenické potvory, treba ich vidieť. Mne sa napríklad naživo vôbec nepáčilo pár modelov, ktoré na foto vyzerali fajn. A zase mi celkom rezali tie, čo na fotkách nie, napríklad zálesácke Oversize Amazon Green a Score Baja. Maxipes, prosím Ťa, tie čarokrásne Tourneau, inšpirované New Yorkom, majú aký kaliber? Nejak to na webe opomenuli uviesť.
McStinger Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Som sa zakecal a zabudol na dôvod, prečo som sem vliezol. A to vrátiť kolegu naspäť k Nemcom, už to tu je samý Švajčiar . Nivrel Deep Ocean GMT. Ešte sa občas niekde objavia. Vhodné aj pod ľad a na svadbu
Návštěvník maxipesfik Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Odesláno 15. března 2017 http://www.racked.com/2011/7/13/7758229/tourneaus-tny-watch-series-was-inspired-by-the-hearst-tower
alesvagner Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 (upraveno) Docela se mi libi i tyhle... Sent from my iPad using Tapatalk Upraveno 16. března 2017 uživatelem alesvagner
alesvagner Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 (upraveno) ...a mam tyhle... Sent from my iPad using Tapatalk Upraveno 16. března 2017 uživatelem alesvagner
Petr72 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 K tem Grahamum...to si nikdo nevsiml toho datumu? Za me je to snad nejdebilnejsi umisteni jake jsem kdy videl, ani nemluve o te rozseknute sedmicce, ktera po takovem zasahu vypada, jakoby to nekomu u stroje ujelo. Byly by to jinak v celku pekne hodinky, ale todle je vazne hruza.Samozrejme všimol ale vieš ako to je niekomu to vadí a kole oči a niekomu nie
Toom Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Odesláno 17. března 2017 (upraveno) Ty Torneau jsou moc pěkný. Osobně bych se ale přidržel osvědčený klasiky. Sportovní/ neutrální. V mejch zánovních Alpinerech dokonce šlape Sellita s přehledem v cosc limitu. Upraveno 17. března 2017 uživatelem Toom
AndyAaron Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Odesláno 17. března 2017 Alpiny jsou krasne, ale pozor na velikost. Vyzaduji ruku minimalne 17cm+
McStinger Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Odesláno 18. března 2017 Tak to má snáď v našich končinách väčšina dospelej mužskej populácie, či nie?
AndyAaron Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Odesláno 18. března 2017 Vetsina mozna jo, ja jsem bohuzel vyjimecnej A co tak ctu na foru, tak nejsem sam...
McStinger Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Odesláno 18. března 2017 To ma mrzí. Tak si dávaj pozor a nenos ťažké hodinky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se