JanNovakJan Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 Jde o to, jestli se ti líbí a pokud ano a není to vrak, tak je rozhodnuto. Osobně bych je ale nekoupil a vzal radši nějaká Seika nebo Citizeny (se safírem třeba tyto http://www.dutyfreeislandshop.com/citizen-nj0070-53e-automatic-sapphire-japan-100m-gents-watch), ale na to neber zřetel, to je čistě subjektivní dojem a v tomto se skutečně budeš muset vždy rozhodnout jenom ty sám
Dusekcz Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 Ahoj, resim podobnou situaci, jen muj limit je ted uz trochu vyssi (vyrobci hodinek by chronomagu mely platit), uz nakej mesic procitam forum a dostal sem se od - quarzy do 20 tis, az k automatum do 50 tis (pritelkyne nedostala nic k vanocum - ani k tem pristim )Na sport a pod si necham moje 10 let stare festiny (ted uz vim, ze tafy je moc nemusite)A na slavnostnejsi chvile ( volno, vecere, kultura....) bych rad automaty.
shewcza Odesláno 10. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2017 S hrůzou zjišťuji, že jsem se zamiloval do tech DA36. Cena mne však nepotěšila. Koukal jsem se na youtube na unboxing a úplně mě okouzlili. Mají tyto hodinky nějakou slabinu? Vlákno jsem četl, psalo se tam něco o rezavění, ale to se mi moc nezdá.
shewcza Odesláno 11. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2017 Tak vzhled je věc individuální. Sklo? To jakože rádo praská?
shewcza Odesláno 11. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2017 To mi nepřijde málo, kolik mají rolády třeba?
neumann Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 Damaskama urcite chybu neudelas mam DA35 a stale delaji radost, jen tah na ne je dost drahej a nepanuje na nej jednoznacny nazor. V mistnich Deckovych vlaknech najdes spustu iformaci i zabavy;)PS kupovat zde na foru bych se nebal uz jsem tu neco koupil i prodal a moje zkusenost je vynikajici. Preju stastny vyber! Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník maxipesfik Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 http://www.rotarywatches.com/en/the-rotary-collection/timepieces-watches/gb05077-05
shewcza Odesláno 12. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2017 Díky za inspiraci pánové. Poslední dny jen čtu a zjišťuji historii jednotlivých značek. Co říkáte na značku lüm-tec? Celkem se mi jejich modely líbí a značka jako taková má mé sympatie.
krži Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 Být tebou, tak do těch Certin za 8.5k jdu. Jsou to super hodinky a za ty peníze udélní volba, aby jsi zjistil, zda automat ano, nebo ne Sent from my iPhone using Tapatalk
AndyAaron Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 Díky za inspiraci pánové. Poslední dny jen čtu a zjišťuji historii jednotlivých značek. Co říkáte na značku lüm-tec? Celkem se mi jejich modely líbí a značka jako taková má mé sympatie.Lum-Tec dobrej, ale jeste cti K zivotnimu jubileu by to melo byt neco, co te chytne, oslovi, nejakym zpusobem zaujme a hlavne co se ti libi. Dalsi vec je, ze by to melo byt neco univerzalniho, nadcasoveho, co nepodleha modnim trendum, protoze ty hodinky si asi budes chtit nechat. Pokud je od nekoho dostanes jako darek, tak je asi prodavat nebudes. Tady si uplne nejsem jistej, jestli tohle Lumtec splnuje.
shewcza Odesláno 12. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2017 Asi teda nepoznám, které hodinky by to splňovali. Snad jen nějaké mimo miji cenovou hranici to je jisté. Ty certiny jsou super. Jen se bojim toho, že jsou z roku 2011 a hned do nich budu muset vrazit prachy za servis. Nikde jsem se zatím nedočetl, kolik stojí kompletní vyčištění, promazání a seřízení strojku? Dá se případně vyměnit sklo za antireflexní kdyby se mi líbily hodinky co antireflex nemají?
JanNovakJan Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 To už je snad lepší došetřit a vzít v titanu rovnou nové Steiny, navíc se strojkem TOP https://www.chronoshop.cz/steinhart-premium-line/steinhart-ocean-titanium-500-premium
Bushman Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 Asi teda nepoznám, které hodinky by to splňovali. Snad jen nějaké mimo miji cenovou hranici to je jisté. Ty certiny jsou super. Jen se bojim toho, že jsou z roku 2011 a hned do nich budu muset vrazit prachy za servis. Nikde jsem se zatím nedočetl, kolik stojí kompletní vyčištění, promazání a seřízení strojku? Dá se případně vyměnit sklo za antireflexní kdyby se mi líbily hodinky co antireflex nemají? Tedy nezlob se na mě, ale opravdu Ti budou dělat radost 6 let starý a jetý hodinky, který kupuješ s vidinou servisu? Koupil bys takové hodinky někomu jinému jako dárek? A pro sebe je chceš k životnímu jubileu? Mně to prostě nějak nejde dohromady.
Frostie Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 Asi teda nepoznám, které hodinky by to splňovali. Snad jen nějaké mimo miji cenovou hranici to je jisté. Ty certiny jsou super. Jen se bojim toho, že jsou z roku 2011 a hned do nich budu muset vrazit prachy za servis. Nikde jsem se zatím nedočetl, kolik stojí kompletní vyčištění, promazání a seřízení strojku? Dá se případně vyměnit sklo za antireflexní kdyby se mi líbily hodinky co antireflex nemají?Málo zde čteš, vše z toho jde.
shewcza Odesláno 12. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2017 Jo to máš pravdu, nebudu si kupovat ke třicetinám starý šlupky.
shewcza Odesláno 12. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2017 Nemáte prosím Vás někdo v Pardubickém či Olomouckém kraji ty Steinharty ocean titanium 500? Pokud by Vám to nevadilo přijem bych se na ně podívat. Čím víc o nich čtu, tím víc se mi začínají líbit. Asi jsem si k nim našel cestu. Kdyby je chtěl někdo prodat...
Bushman Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 Na ty štajny se zajeď podívat rovnou do Chronoshopu. Uvidíš, že si nějaký odvezeš. :-)
shewcza Odesláno 14. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Pánové, nevíte jestli ty Steinhart ocean 500 premium mají "klasický" modrý antireflex nebo jen nějaký pseudo antireflex? Takhle z youtube mi přijde, že tam ani žádný není a to je moje podmínka, přes kterou nejede vlak. Předem díky za odpověď přeji hezký den všem Míra
AndyAaron Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Pokud chces modrej AR, tak se mrkni na Fortis B-42. Jinak podminka je to hezka do chvile, nez ten AR poprve drbnes a sramy budou pribyvat. Bude to tam hezky videt
shewcza Odesláno 14. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Chtěl bych vnitřní antireflex. Nechci vnější, tam by ten problém být neměl ne? Líbí se mi, jak jsem to měl na citizenech jy0080-62e
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se