Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

já bláhovej žiju v domnění, že je chronomag soukromej projekt ... tzn. příspěvky na provoz jsou dobrovolné, aby tu každý jednotlivec mohl žvanit ty svoje hovna (viz celý todle vlákno)

takže kdyby to Chronomag dvakrát měsíčně vypnul v rámci vašeho zdraví tak je po tom každýmu prd

Asi tak, nejvic me dojimaj slinty vo temer pivinnosti neco nam vysvetlovat, asi si tenhle server nekdo plete s CEZem...
  • Odpovědi 86
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Sem to prezil uplne v cajku. Ani sem si tady na to nevzpomnel.

Tech sedum esemesek v mezidobi bych modum napsal tak i tak, pac me zajimalo, jak se maj.

A to, ze sem dva dny nejed a jenom popijel je v tomto rocnim obdobi uplne normalni.

Jo, a houmofis mam taky docela bezne, nejenom kdyz jsem nesvuj...

Já hned projel mobil a kontroloval, jestli se mi nesmazaly i čísla na zdejší kámoše.

Uf...

Odesláno

Možná by někdo mohl říci pro zajímavost, co se stalo, když už členové chronomagu platí provoz serveru.

to dle některých zde nejde a je to drzý a neskromný dotaz. Nic nám do toho prý není, viz jiné vlákno... :lol2:

Odesláno (upraveno)

Ty si tady nekde cetl nejaky prohlaseni majitele, ze se zavazuje naprosto bezchybne fungovat 365 dni a 24 hodin denne? Platis nejakej mesicni pausal, kterej by te opravnoval k tomuhle tonu, jako ze ocekavas promptni vysvetleni? Zivi te to tady, nebo si prisel diky vypadku o nejake vydelek? Lezes sem dobrovolne, stejne jako ostatni. Misto abys byl rad, ze tady zase muzes plkat, radsi budes drzkovat a volat po okamzitym vysvetleni. Uvedomujes si, ze sem chodi valna vetsina lidi odpocivat? Si jedinej, kdo tu kvuli chvilkovymu vypadku hysterci jak mala holka. Mne to taky nedelalo radost, ale ani ve snu by me nenapadlo zadat hnedle vysvetleni, nota bene timhle tonem. Pokud sem nekdo napise, co se stalo, fajn, zrejme technicka zavada, pokud ne, je mi to sumak...

Upraveno uživatelem villain83
Odesláno

Ty si tady nekde cetl nejaky prohlaseni majitele, ze se zavazuje naprosto bezchybne fungovat 365 dni a 24 hodin denne? Platis nejakej mesicni pausal, kterej by te opravnoval k tomuhle tonu, jako ze ocekavas promptni vysvetleni? Zivi te to tady, nebo si prisel diky vypadku o nejake vydelek? Lezes sem dobrovolne, stejne jako ostatni. Misto abys byl rad, ze tady zase muzes plkat, radsi budes drzkovat a volat po okamzitym vysvetleni. Uvedomujes si, ze sem chodi valna vetsina lidi odpocivat? Si jedinej, kdo tu kvuli chvilkovymu vypadku hysterci jak mala holka. Mne to taky nedelalo radost, ale ani ve snu by me nenapadlo zadat hnedle vysvetleni, nota bene timhle tonem. Pokud sem nekdo napise, co se stalo, fajn, zrejme technicka zavada, pokud ne, je mi to sumak...

Mne by jen zajímalo, kde všude jsi vyčetl něco, co jsem neřekl, ani nenapsal. Jaký tón máš na mysli? Jedinej, komu to vadí, rozhodně nejsem a téměř dva dny není chvilkový výpadek

Odesláno (upraveno)

Mne by jen zajímalo, kde všude jsi vyčetl něco, co jsem neřekl, ani nenapsal. Jaký tón máš na mysli? Jedinej, komu to vadí, rozhodně nejsem a téměř dva dny není chvilkový výpadek

Jezisi, ja prece netvrdim, ze si jedinej, komu to vadi. Ale nevidim duvod, proc jako zadas vysvetleni, vsak se tolik nestalo, ne? Majitel serveru prece vubec neni povinen nekomu vysvetlovat, co se delo. Bud v klidu, nikomu zadna vazna ujma nevznikla, tak klidek. Ja si taky vokusoval prsty, ale nemyslim si, ze by se to muselo dal rozmatlavat a donekonecna zjistovat, ktera rozvedka za tim stala. Treba to byl pokus vo prevrat. Nebo vo svrzeni modu. Nevim. Ale troska nadhledu by neskodila. Upraveno uživatelem villain83
Odesláno

V klidu jsem, nehty nekoušu a o újmě nemluvím, natožpak, abych požadoval náhrady... :)  Já jsem ani tak neměl na mysli nároky a konspirace, jako spíš přístup v komunikaci CHMG - modi - plebs.... Ale na Chronomag dobrý, jedem ze zálohy a snad ok

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...