Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsem chytl nerva, že v práci blokli fóra. Současně totiž ještě nešlo fórum o posilování Ronnie.

Celej netrpělivej jsem běžel domů a uklidnil se, že to nejde ani doma....

• Odpovědi 86
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Když jsem zjistila, že chmg nejede, zkoušela jsem ostatní stránky. Následoval pokus přes server ve státech, jestli je to místní nebo to nejede vůbec. A to co tady již několik spolupacientů psalo, obnovit....obnovit....obnovit.... no magor no :-)

Odesláno (upraveno)

Taky mě napadlo mít někde rezervní fórum...

Fibrilace síní, normálně, další závislost, mi dneska došlo...Martin...zpracované typové projekty nouzových situací,...spojky, každý bude znát minimálně další dva magory a předávat zprávy o případné migraci, ...YPO dotankuje autobus, žádný chronosrazy v hospodě - v sobotu bude cičení, Kamil upřesní místo srazu nejdříve hodinu před začátkem - štěstí přeje připraveným...heslo: Koza dojí krev...

Upraveno uživatelem horal
Odesláno

che ja jsem volal vsem nalogoval fcb skupinu chronomag.... vynadal moderatorovi co si dovolenkuje kdyz ja takova krize..vecer jsem nasrane vzal po dlouhe dobe knizku...a odlozil ji....koumal slovenske forum ale nevzpomnel jsem si na heslo...polske forum jsem si vzpomnel ale nebylo to vono...darmo mluvit asi je to na diagnozu :-) ...takze jo litam v tom s Vama chlapi ....

Odesláno

Taky mě napadlo mít někde rezervní fórum...

Mě to právě v tom zoufalství ani nenapadlo. Mohl jsem si v klidu celý den brouzdat po Uhrforu.

Odesláno

Sem to prezil uplne v cajku. Ani sem si tady na to nevzpomnel.

Tech sedum esemesek v mezidobi bych modum napsal tak i tak, pac me zajimalo, jak se maj.

A to, ze sem dva dny nejed a jenom popijel je v tomto rocnim obdobi uplne normalni.

Jo, a houmofis mam taky docela bezne, nejenom kdyz jsem nesvuj...

Odesláno (upraveno)

Kur.a, to bol den. V praci nervy, ani na hajzel sa mi nechcelo (co by som tam robil ked chronomag nejde, ze). Prvych 12 h som veril ze je chyba u mna, vymenil 3 mobily, 2 simkarty, doma 5x zresetoval router a vyhrazal sa na infolinke providerovi, potom ten router vymenil, nahodil nahradne pripojenie, nasledne som vyhodil poistky od baraku a nahodil generator a chronomag stale nic! Tie paranoje co ma napadali nema zmysel popisovat. Ked nabehol tak som konecne mal dovod ist na wc (uz teda bolo nacase).

Som ochotny prispiet 3 nasobkom minulorocneho prispevku ak za to vybudujeme tienovy chronomag. My proste musime!!!

Upraveno uživatelem eskimak
Návštěvník YPO
Odesláno

já bláhovej žiju v domnění, že je chronomag soukromej projekt ... tzn. příspěvky na provoz jsou dobrovolné, aby tu každý jednotlivec mohl žvanit ty svoje hovna (viz celý todle vlákno)

takže kdyby to Chronomag dvakrát měsíčně vypnul v rámci vašeho zdraví tak je po tom každýmu prd

Odesláno

já bláhovej žiju v domnění, že je chronomag soukromej projekt ... tzn. příspěvky na provoz jsou dobrovolné, aby tu každý jednotlivec mohl žvanit ty svoje hovna (viz celý todle vlákno)

takže kdyby to Chronomag dvakrát měsíčně vypnul v rámci vašeho zdraví tak je po tom každýmu prd

Tobě se to mluví hele... Ty ses zvyklej na bany :-/

Odesláno

Prvotní příznaky:

Studený pot, lehký třas, tik v oku a nezvyklá přísnost na podřízené, zjevná nervozita ......

Druhotné příznaky:

Vybitá myš, vybitý mobil, blbá nálada

Jsem závislý

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...