Žulda Odesláno 30. června Nahlásit Odesláno 30. června První kousek Ještě mám hnědý, až ho někdy nasadím, postnu to sem.
Žulda Odesláno 30. června Nahlásit Odesláno 30. června (upraveno) Nepřijde mi to blbý a na ruce je to pohodlný. Navíc těma dírama to bude větrat a to se teď vyplatí! Upraveno 30. června uživatelem Žulda 1
Žulda Odesláno 30. června Nahlásit Odesláno 30. června Dobrá, dobrá Ponosím to týden a pak nahodím hnědou.
Juraj11 Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července Změna …..To jsou 39-nebo 42mm?Sám o nich už dlouho uvažuju,jen se nemůžu dokopat ke koupi s hlavně jakou barevnou variantu vzít Sent from my iPhone using Tapatalk 1
FantasticFabio Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července před 31 minutami, Juraj11 napsal: To jsou 39-nebo 42mm? Sám o nich už dlouho uvažuju,jen se nemůžu dokopat ke koupi s hlavně jakou barevnou variantu vzít Sent from my iPhone using Tapatalk 39 , ty černý jsou 42 ! Jestli budeš chtít , tak ti je půjčím a ty se pak možá rozhodneš. Barvu pepsi nevím, nefokážu posoudit , neviděl jsem naživo.
Juraj11 Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července 39 , ty černý jsou 42 ! Jestli budeš chtít , tak ti je půjčím a ty se pak možá rozhodneš. Barvu pepsi nevím, nefokážu posoudit , neviděl jsem naživo. Vidíš to. A já je tipoval na 42Odkud jsi(kdyžtak přes SZ)Sent from my iPhone using Tapatalk
Juraj11 Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července Pepsi, 42 plech.Plechovky jsou superAle nějak mě láká keramikaJak jsou teď na tom vůbec s lumi? Vydrží to něco,nebo to pořád stojí za prd?Sent from my iPhone using Tapatalk
Wendellin Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července před 2 hodinami, Juraj11 napsal: Plechovky jsou super Ale nějak mě láká keramika Jak jsou teď na tom vůbec s lumi? Vydrží to něco,nebo to pořád stojí za prd? Sent from my iPhone using Tapatalk No tak Seiko to není. Ale je to určeno do úplné tmy a věř mi ten čas vždycky přečteš . 2
Wendellin Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července před 23 hodinami, Juraj11 napsal: Plechovky jsou super Ale nějak mě láká keramika Jak jsou teď na tom vůbec s lumi? Vydrží to něco,nebo to pořád stojí za prd? Sent from my iPhone using Tapatalk Asi takhle.
FantasticFabio Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července V 3. 7. 2025 v 12:38, FantasticFabio napsal: Změna ….. Keramika má pěknej lumi trojuhelník 1
Wendellin Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července před 29 minutami, FantasticFabio napsal: Keramika má pěknej lumi trojuhelník Tak to jsem ani nevěděl. Mám zálusk na 39 pepsiny a toto je další důvod proč do nich jít. 1
FantasticFabio Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července před 17 minutami, Wendellin napsal: Tak to jsem ani nevěděl. Mám zálusk na 39 pepsiny a toto je další důvod proč do nich jít. Proč ne coke? Pepsiny máš ve 42….. je ta modrá v keramice ok , nebo je spíš tmavší ?
Wendellin Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července před 18 hodinami, FantasticFabio napsal: Proč ne coke? Pepsiny máš ve 42….. je ta modrá v keramice ok , nebo je spíš tmavší ? Líbí se my prostě pepsiny. A ano je trochu tmavší. Jinak ty tvé coke jsou taky kulervoucí. Já na ty své 42 nedám dopustit a to maj v hodinkovnici mnohem dražší konkurenci. Dávají mi vše co od hodinek očekávám. Dodnes lituji, že jsem z unáhlené blbosti prodal tyto OVM. 2
FantasticFabio Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července Tak dlouho sem chtěl koupit Black phantomy ….. až už nikde nebyly! Ty sem jakože chtěl a stejně si je asi někdy koupim…ale pouze s 2893…. Občas jsou na chrono24 ale chtějí za ně moc….. nebo i Premium 500 titan gmt …. Pouze s 2893 …. Jo je fakt že mám rád i drahý hodinky , ale tyhle mě taky moc baví !
FantasticFabio Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července Právě teď, FantasticFabio napsal: Tak dlouho sem chtěl koupit Black phantomy ….. až už nikde nebyly! Ty sem jakože chtěl a stejně si je asi někdy koupim…ale pouze s 2893…. Občas jsou na chrono24 ale chtějí za ně moc….. nebo i Premium 500 titan gmt …. Pouze s 2893 …. Jo je fakt že mám rád i drahý hodinky , ale tyhle mě taky moc baví ! Nemá je tu někdo?
Wendellin Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července před 2 minutami, FantasticFabio napsal: Nemá je tu někdo? Neprovokuj Jak se objeví jdu do nich. Ten měsíc bez sexu vydržím.. Jinak ty tvoje coke jsou dle taky top. Trošku si mě nahlodal. No uvidíme. Ale pepsi je prostě klasika. 1 1
FantasticFabio Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července před 4 minutami, Wendellin napsal: Neprovokuj Jak se objeví jdu do nich. Ten měsíc bez sexu vydržím.. Jinak ty tvoje coke jsou dle taky top. Trošku si mě nahlodal. No uvidíme. Ale pepsi je prostě klasika. Jasný je to klasika a na plechu je ta modrá super ! Votom žádná ! Pokud keramiku raději bez modré ! Bylo by lepší vidět naživo , jak coke, tak sprite …..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se