FantasticFabio Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července O půlnoci vždy jednoručky! Až dnes jsem si všimnul že datum přeskočí 15 sekund přesně před půlnocí ….. 2 1
Tos Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července V 15. 7. 2025 v 16:20, Tos napsal: Jj, mám je fakt rád. Zkusím je vyfotit, až přezuju na gumu. Přezuto: 2
FantasticFabio Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července V 18. 7. 2025 v 16:09, Tos napsal: Přezuto: Ta vondžarová guma sluší …. Hodně moooc ! Prosím fotku spony ! Kuju !
FantasticFabio Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července V 10. 7. 2025 v 8:45, Ředitel napsal: ...po včerejší návštěvě Chronoshopu je mám podruhé ... Zaplaťpánbů žetakový obchody u nás nemáme ! No jako něco jó , ale nic co by mě nenechalo usnout !
Tos Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července před 45 minutami, FantasticFabio napsal: Ta vondžarová guma sluší …. Hodně moooc ! Prosím fotku spony ! Kuju ! Je to obyčejná z Alíku za 125 Kč (řemen byl v akci za 23,63 Kč i s dopravou - no nekup to):
FantasticFabio Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července před 3 minutami, Tos napsal: Je to obyčejná z Alíku za 125 Kč (řemen byl v akci za 23,63 Kč i s dopravou - no nekup to): Super , tříprstá překlápěčka!
Tos Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července Jako bonus foto na "british racing green" semiši. Nevěřil jsem tomu, ale naživo je to prudce nositelná kombinace. 1
FantasticFabio Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července před 9 hodinami, Tos napsal: Jako bonus foto na "british racing green" semiši. Nevěřil jsem tomu, ale naživo je to prudce nositelná kombinace. Tak tomu věřím ! S tahem vypadaj fakt dobře , ale s kůží , nebo gumou jim to sluší líp!
Ředitel Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července před 13 hodinami, FantasticFabio napsal: Zaplaťpánbů žetakový obchody u nás nemáme ! No jako něco jó , ale nic co by mě nenechalo usnout ! ...to u nás taky ne, ale po roce jsem do té Prahy tedy zajel, když červíček hlodal... Hlavně jsem potřeboval zaplnit místo v hodinkovnici, nějak nesnesu když je tam volno 3
FantasticFabio Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července před 45 minutami, Ředitel napsal: ...to u nás taky ne, ale po roce jsem do té Prahy tedy zajel, když červíček hlodal... Hlavně jsem potřeboval zaplnit místo v hodinkovnici, nějak nesnesu když je tam volno No tvl….. slušný ! Tak to seš hustej ambasador ! Z tebe by měli u Štajnů radost ! Samý 42 ? Fakt jako poklona! Taky sem měl takový hejble , hodinkovnici plnou štajnů ! Ale přešlo mě to , v hlavě mi to přeskočilo na GMT …. podle strojků . Ovšem GMT Štajny s 2893 ( SW 330 mám 2x ) , ty budu taky nutně potřebovat….s průhledným dýnkem!
FantasticFabio Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července Ráno padnul los na tyhle 39 s jubilé … 2
Ředitel Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července před 39 minutami, FantasticFabio napsal: No tvl….. slušný ! Tak to seš hustej ambasador ! Z tebe by měli u Štajnů radost ! Samý 42 ? Fakt jako poklona! Taky sem měl takový hejble , hodinkovnici plnou štajnů ! Ale přešlo mě to , v hlavě mi to přeskočilo na GMT …. podle strojků . Ovšem GMT Štajny s 2893 ( SW 330 mám 2x ) , ty budu taky nutně potřebovat….s průhledným dýnkem! ..ano, vše 42, jinak GMT s 2893 a průhledem dávali do těch titanových 500 GMT Premium a taky jsem o ních přemýšlel, ale prijdou mi hodně podobný k těm klasickým 500 Ti, co mám ještě s 2892. Teď tam dávají ponejvíc tu SW 330 a ta mi zrovna u těch nových chodí asi nejhůř a to +15/24 1
FantasticFabio Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července před 13 minutami, Ředitel napsal: ..ano, vše 42, jinak GMT s 2893 a průhledem dávali do těch titanových 500 GMT Premium a taky jsem o ních přemýšlel, ale prijdou mi hodně podobný k těm klasickým 500 Ti, co mám ještě s 2892. Teď tam dávají ponejvíc tu SW 330 a ta mi zrovna u těch nových chodí asi nejhůř a to +15/24 No a ty 500 Ti premium GMT s 2893 bych potřeboval, nebo jsou zde v prodeji O39 …. Šilhám po nich , ale ETA 2893 už mám , takže na další 2893 nechvátám….
FantasticFabio Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července před 17 minutami, Ředitel napsal: ..ano, vše 42, jinak GMT s 2893 a průhledem dávali do těch titanových 500 GMT Premium a taky jsem o ních přemýšlel, ale prijdou mi hodně podobný k těm klasickým 500 Ti, co mám ještě s 2892. Teď tam dávají ponejvíc tu SW 330 a ta mi zrovna u těch nových chodí asi nejhůř a to +15/24 Ta Sellita 330 by se měla ještě srovnat při delším nošení , pokud ne tak bych to zkusil poslat na seřízení ….mě obě dělaj +/_ 10 sec24 …. Ale i + 15 je super, bych řekl…. Do mínusu by mě to asi štvalo ….
Ředitel Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července před 9 minutami, FantasticFabio napsal: Ta Sellita 330 by se měla ještě srovnat při delším nošení , pokud ne tak bych to zkusil poslat na seřízení ….mě obě dělaj +/_ 10 sec24 …. Ale i + 15 je super, bych řekl…. Do mínusu by mě to asi štvalo …. ...díky za info, nechám tomu čas. Jinak ty O39GMT jsou moc pěkný a škoda, že je nedělají i ve 42, taky jsem na ně koukal, má je tam už déle. 1
FantasticFabio Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna před 6 minutami, FantasticFabio napsal: Zapětčtyřipět Pět pět pět …. Pátýho 1
FantasticFabio Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna před 11 hodinami, FantasticFabio napsal: Zapětčtyřipět Opět to samé ale po ránu 3
FantasticFabio Odesláno 23. srpna Nahlásit Odesláno 23. srpna Včera jsem uložil troje hodinky do natahovačů, dnes ráno mi bylo líto je brát, tak sem si vzal tyhle …. Takže natáhnout a seřídit a nosit ….. s chutí a s láskou. 1 1
FantasticFabio Odesláno 23. srpna Nahlásit Odesláno 23. srpna V 20. 7. 2025 v 10:59, Ředitel napsal: ...díky za info, nechám tomu čas. Jinak ty O39GMT jsou moc pěkný a škoda, že je nedělají i ve 42, taky jsem na ně koukal, má je tam už déle. Jak to vypadá ? Jdou ok?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se