speslmbcz Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Tyhle už bohužel ne (děkuji za obchod!), ale aspoň zůstávají na fóru, rychlé foto telefonem, už na starším řemenu po Archimedách...První příspěvek zde, první Alpiny No, jsou pěkné no... :-)Jsem zvědavý, jestli zůstanou posledními... ;-) Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubko Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 keby ste si chceli nadelithttp://www.gemnation.com/watches/Deal-Of-The-Day.htmlteď tam je černá verze:http://www.gemnation.com/watches/Alpina-Startimer-Pilot-AL-372B4S6-28897.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 16. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 Tak nakonec tyhle jeste se mnou chvili zustanou Sent from my iPhone using Tapatalk A děláš dobře, jsou super. Tyhle už bohužel ne (děkuji za obchod!), ale aspoň zůstávají na fóru, rychlé foto telefonem, už na starším řemenu po Archimedách...První příspěvek zde, první Alpiny Tak už vím, kdo mi je vyfouknul, než jsem se rozhoupal a zjistil, za jak skvělou cenu je Martin vypálil Gratulace, věřím, že budeš spokojený a s příspěvky právě sem do Alpiny můžeš klidně přidat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin77 Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 Tyhle už bohužel ne (děkuji za obchod!), ale aspoň zůstávají na fóru, rychlé foto telefonem, už na starším řemenu po Archimedách...První příspěvek zde, první Alpiny Tak at slouzi a delaji radost, doufam, ze se dostanou na ruku casteji jak u me Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chotis Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 Diky vsem, no dalsi hodinky uz opravdu v planu nejsou, ale krk na to sazet nebudu V techto dnech jsou a jeste budou na ruce skoro furt, kdo to ma vydrzet, nechavat je doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 Diky vsem, no dalsi hodinky uz opravdu v planu nejsou, ale krk na to sazet nebudu :)V techto dnech jsou a jeste budou na ruce skoro furt, kdo to ma vydrzet, nechavat je doma Takže jsi je ještě nesundal? :-D A v tvém případě bych krk raději opravdu nesázel, znáš se. Koupíš ještě jednu hodinkovnici a místa bude dost... :-D Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chotis Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Setkání Alpin v kanceláři: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Setkání Alpin v kanceláři:To je mi nějak povědomé... :-) Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 To je mi nějak povědomé... :-) Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí TapatalkA to ještě (snad brzy) přibudou ty X-ka... ;-) Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 18. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Setkání Alpin v kanceláři: Dobré setkání, sunburst vs panda, každé mají něco do sebe. Sakra proč taky nemám nějakého kolegu ve zbroji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin77 Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Setkání Alpin v kanceláři:Zrejme dobrej oddil Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin77 Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 To co mi tu zbylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin77 Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Sent from my iPhone using TapatalkTaky moc pěkné. Trochu kolegovi ty pandy závidím, ale troje Alpiny by už byly doma asi moc... :-) Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chotis Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Moc hezky, vsechny... a troje Alpiny urcite nejsou moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Taky mám jedny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Pánové mají všechny Alpiny tak mizernou luminescenci nebo jen ty moje startimery? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 20. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 Lumi je u Alpiny obecně problém, stojí za prd snad na všech modelech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chotis Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 No je pravda, ze to neni zadny slagr, treba proti Archimedkam (jiny srovnani nemam). Navic kdyz jsem si ji prohlizel, dokonce mi i pripadlo, ze je i dost nerovnomerna v ramci jednotlivych segmentu. Ale osobne mi to nejak nevadi a lumi stejne prakticky nevyuziji... Nosim ve dne a na svetle jsou prece tak nadherny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 Lumi je dobrá pro prostatiky ... Alpiny nejsou pro prostatiky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se