Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno
  V 22. 4. 2021 v 9:10, Gustaf napsal:

Jsou super

Rozšířit  

Joo to ty tvé chrona taky, co si budeme povídat :) 

V 22. 4. 2021 v 9:49, junior300 napsal:

Mame rovnake hodinky, ale vzdy ked ich cvaknes, mam pocit, ze nemame rovnake hodinky. Tebe predali tie krajsie. 🤨

Rozšířit  

Jsem je měl dřív, tak třeba to pak začali flákat :D Ne samozřejmě vtip, hlavně ty fotky jsou díky bohu milosrdné ke stavu :) ale vzhledem k tomu, jak dlouhé už to soužití je, tak mi ty škrábance apod., už ani nevadí, patří to k tomu.

V 22. 4. 2021 v 20:29, prischera napsal:

a stále a pořád jsou dobrý. Já dneska obyč pilotky.

Rozšířit  

Jakože jo, pořád mě fakt i baví, což je super. Ehm už by nám mohli otevřít ty hospody, protože ty pilotky máš už jakou dobu a já je stále neviděl, si pak člověk uvědomí, jak moc špatné to s tím zavíráním je...

• po 3 týdnech...
Odesláno

Už jsem ti je chválil na IG, ale tak i zde, tohle je prostě super, tuplem, jak je udělali i menší, než ty původní, které byli obří a tím pádem nenositelné pro 90% chronomagorů :)

Odesláno

Tyhle jsou naopak staré, z roku 2008, NOS kus. Takový náhodný nákup. A jsou velký. Nikdy bych nevěřil, že takhle velký hodinky budu nosit . Ale jsou tak dobrý, že mi to neva . Navíc unitas je krásnej.

IMG_0591.jpg

Odesláno

No tak to jsem se dobře nachytal, já jak vím, že máš obecně menší hodinky, tak jsem rovnou myslel, že jsi vzal tu reedici novou, která je i menší :) Ehm příště bych mohl víc koukat, pak bych si třeba i uvědomil, že ta reedice je v jiném pouzdře atd :D 
No ale vzhledem k tomu, jaké jsou jejich papírové rozměry, tak na ruce zase tak giganticky nevypadají, to je fajn.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...