pepyczek Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Já bych si přál, aby zase začali dělat Cluby s tmavým cifrem a ve velikosti 36 mm. Psal jsem jim a v dohledné době to neplánují... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Club Campus 38,5mm s manualnym natahom. Za malo penazi dost vela muziky podla mojho nazoru. Presnost +1s denne za posledny tyzden. Odoslané z SM-A320FL pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 Za me super, prijde mi, ze u nich vsechno sedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Sice si stále těmi římskými čísly nejsem 100 % jist, ale to si nejsem jist ani tím, jestli jsem chtěl světlý nebo raději tmavý číselník. Takhle jsem se ale nakonec rozhodl. Přidávám se k velmi spokojeným majitelům. Pro mě velmi univerzální hodinky ke košili i na víkend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 ja stale neviem ci chcem cierny alebo svetly ale urcite viem ze chcem open caseback Tento rok si jedny urcite kupim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 @EngineerHack Ten nemám. Pak jsem si říkal, že když panuje spokojenost s hodinkami, že bych ho pořídil. Tak jsem psal do Nomosu a je to za 320 EUR (plus něco za výměnu a poštu). Za to jsou už pěkné hodinky (které BTW nepotřebuji). No, v hlavě to je. Mohu se při nějakém servisu rozhodnout přidat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Super vyber, gratulujem a závidím že si skočil hneď do Nomos,Sú to 38cky? Aké máš zápästie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 před 18 minutami, minimus80 napsal: Super vyber, gratulujem a závidím že si skočil hneď do Nomos, Sú to 38cky? Aké máš zápästie? Děkuji. Jak psal výše octaviakk007 , u toho alfa kalibru ten poměr cena / výkon vlastně není tak zlý. Je to 38 mm jak píšeš a zápěstí mám lehce přes 16,5 cm. Na těch fotkám vypadají skoro až velké na tu ruku, ale jsou akorát... pošlu časem lepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Dik, nee tak som to nemyslel, tiez ale plánujem Nomos,tak kľudne dávaj fotky;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Ještě tedy pohled přímo na ruku.Sent from my SM-A320FL using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtic883 Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 Moonwatch jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 Já jsem otázku světlý/tmavý číselník vyřešil takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 19. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verses Odesláno 19. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2021 Souhlas, oranžády jsou senzační. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 @Verses Paráda To jsou 36 nebo 38mm? A jaký je ten tah, je pohodlný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verses Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 Ahoj, jsou to 38 - jako ty tvoje. Velikost super. Tah se mi moc líbil takovým tím retro futuristickým stylem, ale bohužel je málo ohebný, takže mi na zápěstí nesedí dobře. Už jsem to přehodil na kůži… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verses Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 před 2 hodinami, Navros napsal: @Verses Paráda To jsou 36 nebo 38mm? A jaký je ten tah, je pohodlný? ještě zmíním dost neuvěřitelnou přesnost v průměru +0,6 vteřiny za den, což z nich dělá moje nejpřesnější hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 (upraveno) Díky, původně jsem chtěl 36mm, ony mají ale lug to lug distance skoro stejnou jako 38, tak jsem zvolil tyto. Ten tah je hezký, přesně jak píšeš, připomíná mi to starodávné magnetické náramky našich babiček Já je mám jako pohodové hodinky, malé a lehké a tak jsou na kůži, ještě budu mít perlon... Přesnost je famózní, po šesti dnech na ruce (na noc odkládám) jdou na sekundu přesně, natahuji vždycky ráno. Upraveno 20. prosince 2021 uživatelem Navros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 Mě osobně stačí jako "výstřelek" oranžová vteřinovka . Ale jo, zajímavé jsou. Trochu retro, pohodové... Jinak hlásím, že oranžové číselníky asi jdou trochu lépe než šedé. Já to mám po roce na ruce cca +3 až +5 s/den (na vibrografu ale +0). Také ale celkově velká spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se