tkol Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 Jorg: holt letos k rybniku budou muset stacit Rolby no... ale ty modry me berou, brali me i ty stary ale keramika a inhouse jsou rozhodujici faktor!!
Jörg8X Odesláno 24. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2017 Staré 42 se mi taky moc líbí, ale je pravda, že tohle je asi level výš a hlavně to je cenově docela rozumně postavené. Za mě všechny palce nahoru Jsem zvědavý, jak ta modrá bude modrá Zatím jsem našel jen tyhle fotky:https://www.instagram.com/p/BSA1Q4iFNND/https://www.instagram.com/p/BSA0HdwBUZ2/
PavelK Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 ...inhouse je velký skok dopředu... Jakýpak inhouse, když je strojek od Tudoru.
tkol Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 Hele chlapi netuším, všude píšou že je manufakturní, tak jestli je to šperkování jiného manufakturního strojku a můžou to nazývat svou manufakturou netušim... ale je mi to jedno protože i tak je to lepší než ETA která už byla celkem ostudná na to co B umí... Modrá je dobrá!
VojtaJ Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 Sice ETA, ale já šteluju Colty s cal.17 tak max. jednou týdně a málokdy tam je větší rozdíl, než 2 - 3s,spíše méně. (Podle RC G-Shocků) Tak že to je možná ETA, ale já proti ní nemůžu říct slovo. Nehledě na to, že na rozdíl od inhouse, ETU v nouzi opraví většina slušných hodinářů za podstatně nižší cenu. Tím ale neříkám, že bych do nových SO nešel, kdybych na ně měl. Jsou fakt super...
petik16 Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 (upraveno) Staré 42 se mi taky moc líbí, ale je pravda, že tohle je asi level výš a hlavně to je cenově docela rozumně postavené. Za mě všechny palce nahoru Jsem zvědavý, jak ta modrá bude modrá Zatím jsem našel jen tyhle fotky:https://www.instagram.com/p/BSA1Q4iFNND/https://www.instagram.com/p/BSA0HdwBUZ2/na tej druhej fotke ich má nejak naopak ne?? Podľa mňa tá modrá je krásna, ešte v kombinácii s meshom, ulalaaa.. veľkosť tiež super no a čo sa týka toho calibru tak píšu o spolupráci nového calibru, akurát že je odvodený od Caliber MT5612... (Derived from the Tudor Caliber MT5612 and flaunting exclusive finishing, it represents one aspect of the recent cooperation between the two brands that are now pooling their expertise in the development and production of certain mechanical movements.) Ja fakt neviem čo to môže znamenať ako, to vy viete už určite lepšie... Čo také tam akože mohli zmeniť aby to nebol ten istý? Isté však je ako spomenul tkol... Nie je to Eta takže (nie že by bola zlá, moja má aj po 30-ich rokoch -3s takže...) no Béčka si už zaslúžili niečo zaujímavejšie. Breitling progress...! Upraveno 24. března 2017 uživatelem petik16
McLenin Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Odesláno 25. března 2017 Modrá je super, ale čierne tiež nie sú na zahodenie, a tá posledná fotka s kremovým / bielym ciferníkom ma asi prekvapila najviac, kurňa, vyzerajú dobre všetky!
tkol Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Odesláno 27. března 2017 Sice ETA, ale já šteluju Colty s cal.17 tak max. jednou týdně a málokdy tam je větší rozdíl, než 2 - 3s,spíše méně. (Podle RC G-Shocků) Tak že to je možná ETA, ale já proti ní nemůžu říct slovo. Nehledě na to, že na rozdíl od inhouse, ETU v nouzi opraví většina slušných hodinářů za podstatně nižší cenu. Tím ale neříkám, že bych do nových SO nešel, kdybych na ně měl. Jsou fakt super...Já ti nevim, podle mě je tohle zakládání si na starých pořádcích. ETA je strašně fajn strojek, který posloužil svému účelu v dané době, ale když už si človek kupuje dnes Béčka tak málo kdo by se spokojil s "průměrem"... Je to zase samozřejmě otázkou subjektivní a osobních preferencí, ale kupovat hodinky s ETOU protože je na to levný a dostupný servis je uhozený... nerad bych to přirovnával k autům ale tady se to dost vybízí... Doufám, že to zastánci nebudou brát špatně a nedostanu tady flame, ale jen mi prostě přijde doba na to, že si Béčka zaslouží něco lepšího (papírově aspoň, uvidíme jak to bude v reálu)...
Jörg8X Odesláno 27. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2017 Souhlas Moje ETA dělá po dvou letech +2s/d, takže si nestěžuju a u hodinek v ceníku za 100+ už asi člověk nechce úplně Etu. A k tématu, jestli mi to google přeložil správně, tak limitka Chronolineru pro butiky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdroj: https://www.instagram.com/p/BSIs83dgtpM/ Ale na webu Breitlingu jsem k tomu nic nenašel
tkol Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Odesláno 27. března 2017 Hmmmmm!!! Chronolinery jsou pecka! Tohle také vypadá peckově...
tkol Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Odesláno 27. března 2017 Ale když teď na to koukám trochu detailněji tak na lunetě v pravo to vypadá celkem jako photoshop, ale nejsem profík...
Ohm-Aztec Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Odesláno 27. března 2017 Ten bordel na ciferníku si mohli odpustit... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
OndraPod Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Hezky modrasky ty chrona a SuperOcean taky parada
Jörg8X Odesláno 1. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 Na FB jsou vyfocená chrona, ta luneta vypadá vážně dobře
Jörg8X Odesláno 16. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2017 Ale když teď na to koukám trochu detailněji tak na lunetě v pravo to vypadá celkem jako photoshop, ale nejsem profík... Tak to photoshop asi nebude, vypadají dobře Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdroj: https://www.instagram.com/p/BS79dtLh7Yd/
tkol Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2017 A sakra... tak jsem to tipnul spatne!! Vypadaji sakra dobre!!!! Kez by ty chronolinery nestaly takovou raketu...
Jörg8X Odesláno 11. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2017 Pecka, keramická luneta bomba a inhouse je velký skok dopředu při zachování rozumných cen! Za mě palec nahoru a půjdu do modrých soh II 42 na meshi! Kdy mají být na pultech? Už by to asi mělo jít normálně koupit. Butik ve Vídni je má
tkol Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Odesláno 12. června 2017 No stejně mám tento týden zamířeno k Městkovi tak se v Carollinu zeptám...
martar Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Odesláno 12. června 2017 A sakra... tak jsem to tipnul spatne!! Vypadaji sakra dobre!!!! Kez by ty chronolinery nestaly takovou raketu... Vypadají fakt dobře, ale za mě: kéž by neměly rozměry 46mm x skoro 17mm Jinak naprosto souhlasím s Tomakem SOH super za strojek a datumovku u 42 mm modelu, ty nové ručky jsou trochu nezvyk - zatím mě víc berou původní, zvlášť mečový tvar minutové mě nějak nesedí Keramika a inhouse super, ale ty ručky bych neskousnul - pokud by to dovolil průměr hřídelek, nechal bych je vyměnit za staré. Pak by to pro mě byly super hodinky bez chybičky..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se