Návštěvník YPO Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 podezírám svůj natahovač se zdůrazněním na podezírám .... dvířka drží na dvou magnetech, které sice nejsou nijak silné, ale jsou tam spíš jsem to zmagnetizoval gripem od el. cigarety na kterém drží i nemagnetická padesátikoruna .... ale seru na to ... vzhledem k tomu, že ty hodinky nosím jednou za měsíc pár hodin pro potěchu oka a pohlazení duše tak -15s nebudu zatím řešit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 tak sem se tady do toho začetl, protože mi jedny hodinky začínají jít do mínusu (lehce podezírám natahovač, obal od iPadu, nebo grip od el. cigára, kde je magnet jako kráva) a objevil sem tuhle aplikaci pro Apple https://www.lepsi.ch/watch-demagnetizer/ https://itunes.apple.com/us/app/lepsi-watch-magnetism/id1080183882?l=fr&ls=1&mt=8 tak si můžete hrát (pokud to tu už je tak soráč)Dík, vyzkoušel jsem, asi to funguje. Sranda je pak v meničku-jak odmagnetovat, a je tam tá modrá krabička za pár šupú. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirino Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Ahááá,... jsem to pochopil jinak.A když už jsem sem vlezl, tak mi nedá hodit do pléna otázku. Co se stane, když nechám demagnetizovat hodinky, které ale NEBYLY zmagnetizované? Tedy "čisté" hodinky - pro klid duše a vyloučení jedné z možných příčin změny chování hodinek - položím na demagnetizér. Nestane se nic, nebo naopak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 (upraveno) Dík, vyzkoušel jsem, asi to funguje. Sranda je pak v meničku-jak odmagnetovat, a je tam tá modrá krabička za pár šupú. na ebay se to dá koupit za 10usd, ale jestli to funguje nevím .... ale asi jo ... v tý krabičce bude nějaká píčovina, že by jeden asi zíral tady je zrovna jeden pěknej http://www.ebay.com/itm/ANTIQUE-WATCHMAKERS-DEMAGNETIZER-No-60-WORKS-STRONG-/192147521321 Upraveno 2. května 2017 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Ypo, já ji mám a funguje, ta aplikace to potvrdila, budu tomu prostě věřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Ypo, já ji mám a funguje, ta aplikace to potvrdila, budu tomu prostě věřit. jak to funguje ? ... to tam jenom ty hodinky jebneš a pustíš čudlík, nebo s tím musíš nějak šamansky verglovat ? .... hodinky musí být v chodu nebo zastavené ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Myslíš tu krabičku, přiložíš, zmáčkneš čudlík, napočítáš do desíti a pomalu směrem nahoru oddálíš, hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 to zni dobre .... jsem pro hromadnou objednavku modrych krabicek .... kdo to zaridi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Nejlevnější jem na eBay našel za cca 155 Kč. Ale hromadná objednávka se nevyplatí, tu chytí celníci. Je lepší to objednat individuálně, po 1 ks, s tím se celníci zabývat nebudou... http://www.ebay.com/itm/232215672603 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 no to je fajn ale ja to s tema ebejema numim.... takze sem vyrizenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Já ti to klidně objednám a přijde ti to až domů. Napiš mi SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Keby niekoho zaujimalo, co je vnutri magickej modrej krabicky Skusal som na srobovak - spolahlivo ho zmagnetizovalo aj demagnetizovalo. Zdroj:http://forums.watchuseek.com/f6/demagnetizer-options-771080.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 aj ja som z činy objednával (bo ja tiž mušim mac každu chjovinu) a funguje... tak jak píše Zekon7302 "napočítáš do desíti a pomalu směrem nahoru oddálíš" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jkba Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Modrou krabičku již nějaký čas používám a spokojenost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Tichy Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Nedalo mi to a kdyz jsem sel dnes okolo hodinarstvi stavil sem se optat, jestli hodinar nema nejaky tady ty carovatka na demagnet.Co vam budu povidat koukal na me jak na vola ze prej co chcu kdyz hodinky jdou presne nemam nic resit. Strojky se pry delaji z antimagnetickych kovu a kdyz tak je toho v okoli tolik, ze se to zmagetizovava a odmagnetizovava kazdou chvili..Tak nevim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirino Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 Já si naopak začínám myslet, že každý "normální" člověk má mít v šuplíku aspoň lupu, vystěžejkovač a modrou krabičku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Nedalo mi to a kdyz jsem sel dnes okolo hodinarstvi stavil sem se optat, jestli hodinar nema nejaky tady ty carovatka na demagnet.Co vam budu povidat koukal na me jak na vola ze prej co chcu kdyz hodinky jdou presne nemam nic resit. Strojky se pry delaji z antimagnetickych kovu a kdyz tak je toho v okoli tolik, ze se to zmagetizovava a odmagnetizovava kazdou chvili..Tak nevim :-)Ke mně se zase dostalo na opravu několik hodinek po tady takových hodinářích, a co vám taky budu povídat, já bych jim nevěřil ani nos mezi očima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Tak jsem trochu pátral ohledně zmagnetovaných hodinek a našel jsem tento příspěvěk hodný pozoru:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/86092-magnetizace-soh/?p=1470611 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Randy Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Také se mi stalo, že se jeden den Seika Monster najednou zpozdila asi o 10 minut/24 hod, poté jsem si uvědomil, že jsem s nimi byl hodně blízko pár neodymovým magnetům. Tak jsem je seřídil, dál neřešil a vše se srovnalo samo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se