Cleric Odesláno 2. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2017 Na Carbon bych musel sáhnout hlouběji do kapsy, minimálně tak na dvojnásobek mého limitu .D
techlak Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2017 Nejdůležitější je ,aby Ti sedla geometrie rámu ,osazení cokoli od Alivio nahoru bude jako nové fungovat dobře no a až to ojedeš můžeš koupit lepší ,je to koneckonců spotřebák . Sice měříš 168cm ,ale doporučoval bych 29 kvůli tomu,že pokud použiješ úzký pláště máš z toho šviháka i na silnici . Cannon ,Spešl ,mají i v téhle cenové kategorii dobré rámy i když osazení je slabé . Víc noname značky lákají na lepší osazení,ale právě geo rámu a zpracování je bída
Cleric Odesláno 2. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2017 Noname značku určitě nebudu brát, nechci aby se mi to za týden rozpadlo. To si radši připlatím a budu mít kvalitní základ pro budoucí upgrady.
orol Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2017 Je lepší si připlatit hned na začátku. Vyjde to levněji než upgrade.
Marfael Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2017 Řeším teď podobný problém...Dal jsem si limit max. 20 000 a nejvíc mě zaujalo Ghost Tacana 5. Vzduchová vidlice, dobré osazení. Jak jsou na tom Ghosty s rámama?
Gustaf Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2017 Ghost můžu doporučit...a myslím, že více by ti o tom mohl napsat Kupko.....
spineshank Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2017 Osaď to v deore, dej tam vzduch.do předu a značka rámu je fuck
Marfael Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2017 To už mě taky napadlo, že si to nechám složit...Ale nevím, jestli tu máme někoho schopného. Když jsem viděl, co je potřeba vše udělat, aby pak brzo nenastaly problémy, nejsem si jist, že tu v okolí někoho máme...
Cleric Odesláno 2. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2017 V 2. 4. 2017 v 16:45, techlak napsal: Nejdůležitější je ,aby Ti sedla geometrie rámu ,osazení cokoli od Alivio nahoru bude jako nové fungovat dobře no a až to ojedeš můžeš koupit lepší ,je to koneckonců spotřebák . Sice měříš 168cm ,ale doporučoval bych 29 kvůli tomu,že pokud použiješ úzký pláště máš z toho šviháka i na silnici . Cannon ,Spešl ,mají i v téhle cenové kategorii dobré rámy i když osazení je slabé . Víc noname značky lákají na lepší osazení,ale právě geo rámu a zpracování je bída Jj proto si pro něj jedu osobně....tohle si vyzkouším na prodejně. Ale i tak mě víc láká 29"
Napoleon Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2017 (upraveno) Ale on potrebuje koupit kolo z toho uvedeneho obhodu. Neb ma nejake benefity tam.... A technicky, kdyz nebude stavet kolo za velkoobchodni ceny je to cenove nevyhodne. To je lepsi rovnou koupit v obchode dobre osazene ( deore, slx, xt) ;-) Upraveno 2. dubna 2017 uživatelem Napoleon
Marfael Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2017 Já se jen vetřel do jeho vlákna, když se to tu řeší a byla řeč o rámech...
Napoleon Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 (upraveno) Kdyz jsi nacal Ghost. Tak do 2014 meli ramy z 7005 alu. Pak to prestali oznacovat. Pouze alu d.b. ( dvojite zeslabeni) .geometrii maj dobrou i ram je celkove pekne udelany. Jinak ghost a lapierre s tunturri patri pod jeden koncern accel group. Ghost kompletuje kola v chebu. Upraveno 3. dubna 2017 uživatelem Napoleon
Cleric Odesláno 8. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2017 Tak je nakonec všechno jinak, pro můj způsob nákupu platí speciální podmínky a tak musím koukat po kolech které nemají slevu. Se slevou jsou už nabízený modely, které se mi neoplatí kupovat....většinou 2016 a 2015 rok výroby. Takže výsledná volba nejspíše padne na tento kousek http://www.bike-sport-shop.cz/jizdni-kolo-merida-big-nine-300-matte-black-green-white-2017.html Spešl Comp 2016 bych měl za 23.5k, což je už hodně nad limit.
Gustaf Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2017 Bych vzal raději toto než tu meridu http://m.decathlon.cz/cs/p/8364732_horske-kolo-rockrider-560-bile.html
spineshank Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2017 A jakej je ten benefit/zvýhodnění pro tebe?Jestli to má smysl nějakej než koupit jinde
Cleric Odesláno 9. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2017 Zvýhodnění pro mě je takové, že to neplatím hotově. Dalo by se říci, že to jsou virtuální peníze které mají omezenou uplatnitelnost. Tedy takovou jakou mi dovolí společnost co toto zpravuje a jak se s tím vypořádají jednotliví prodejci. Zda umožní či neumožní nákup pomocí benefitů.
tommas4 Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2017 V podstatě je důležité aby to šlo pro zaměstnavatele dát do daní a ještě důležitější je, aby z toho společnost co to spravuje měla provizi. Asi jako když prodejce přijme stravenky.
Cleric Odesláno 9. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2017 Asi tak nějak, pak už jen záleží jak toho využijí/zneužijí prodejci. Jako třeba bike-sport, kde nelze nakupovat kola a doplňky ve slevě. Na jednu stranu to zamrzí, mají tam pěkné kousky, ale zas to mám prakticky zadara. Co jsem postoval tu Meridu, tak jsem hlavně koukal na osazené komponenty a tam je to komplet Deore.
Gustaf Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2017 Trojplacka na 2017. 315ky brzdy... No nevim. Ale zase když to máš zadarmo. Určitě by šly do 20k vybrat lepší stroje
Cleric Odesláno 9. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2017 Bohužel musím vybírat v tomto obchodě http://www.bike-sport-shop.cz/ a zítra bych tam chtěl jet něco koupit. Můžeš se podívat sám a třeba najdeš něco lepšího, ale u každého kousku musím dělat nějaké ústupky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se