Dr.Gaga Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 (upraveno) Ahoj! Dnes byl můj první úplně volný den po 2 měsících dřiny. Přesadili jsme s přítelkyní kytičky a taky spáchal nové hudební video, tentokrát s hodinkovou tématikou! Třeba se vám to bude líbit. Video s vintage strojky IWC, Omega, Longines, LeCoultre aj. Hezký den! Upraveno 1. dubna 2017 uživatelem Dr.Gaga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Video moc pekne. Je videt, ze sis s tim vyhral. Premyslim, jestli se mi do toho hodi ta hudba a asi i jo, i kdyz aspon na zaver to mohlo koncit tikotem toho strojku Moc rad posloucham tikot hodinek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Gaga Odesláno 2. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 Díky. Ono je to tak, že jde primárně o hudbu, která je téměř "inhouse". P. Simai je náš známý, bohužel ho asi nikdo na youtube hledat nebude. Propagace přes hodinky - tam je sledujících podstatně více. V dohledné době bude 2. a 3. věta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Gaga Odesláno 15. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 A další video - domácí čištění Omegy cal. 552: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Tomu říkám velká paráda. Moc pěkné, tleskám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 supr a kazdopadne bych dal ten tikot nakonec ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 jojo, to se mi moc libilo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Pecka! A taky se opet primlouvam za nejaky ten tikot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se