Honza.manta Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Jo a já už nebudu mít raritní lunety - jdu jí ihned napsat, že to je naprosto zbytečné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Neboj- určitě už to někdo udělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Nicméně bychom mohli zkusit zatlačit, ale moc výsledku nadějí nedávám. Zlatá paní Krsková. Škoda, že se nevrátila zpátky, jak slibovala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Originál je stále originál, ale člověku se to nechce onosit, že jo? Navíc že by Elton vyrobil přesně dle originálu...? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadasmid Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Určitě zajímavý nápad, pokud se náklady nějak rozumně rozdělí, šel bych do toho. Myšlenka, mít na lunetě jinou barvu, mi asociovala barevné ciferníky u nodate, bude něco takového možné i tady? Uměl bych si classic představit s vínovou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Za mně zachovat černou. Takhle by se tu zase začalo tříštit a každý by chtěl jinou barvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Souhlas, v tomto případě klasika, černou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka44 Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 O lunety navíc bych měl taky zájem, ať už se starým potiskem nebo pozdějším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Já bych si také nějakou vzal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Barvu lunety určitě černou, a ideálně se starým potiskem kdyby to šlo. Objednám si i více kusů, ta jedna co mám doma navíc mi nestačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Ano, červených mám několik a všechny se špatnou lunetou. Tedy se špatnou, jako že špatnou a nebo se špatnou trojkou,tedy taky se špatnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Ano, červených mám několik a všechny se špatnou lunetou. Tedy se špatnou, jako že špatnou a nebo se špatnou trojkou,tedy taky se špatnou. peknej gulash mi v tom deláš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzerik1 Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Lunetu(y) bych taky vzal , ale jen v černé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 (upraveno) Tak možná napište na renovace, zda je mají. Čím víc dotazů, tím větší šance, to tak vidím michaela.kminkova(zavinac)prim.cz Upraveno 15. března 2018 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Za celej tejden jsem se paní Kmínkové nedokázal dovolat. Ach jo... Inu což, pokračování v pondělí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Tak co hoši, jak pokračujem? Furt tam vidím jednoho neplativšího průseráře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Je to v běhu, máme objednanou cca půlku strojků, průserářův kus jsem převzal a platím já, neb nekomunikuje. Přemýšlím o tom, že by šla odstartovat verze Classic jako první, strojky na ni dorazí snad brzo. Konám, jen teď nebyl čas sednout a psát a mezitím se Chronomag nějak rozkolísal a moc jsem sem pak už nelezl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Hoj, pokud se to nakonec přeci jen bude dělat přes Elton, tak bych byl rád, kdyby ten ciferník měl nápis PRIM SPORT podle staré matrice, tj. podobný originálu. Ne ten nový větší, který mi nebezpečně připomíná MPM (nic proti MPM). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Kdyby měl někdo zájem naskočit do limitky místo mě, nebyl by to asi v tuto chvíli ještě žádný problém. Když tak SZ( tedy až půjdou... ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Hoj, pokud se to nakonec přeci jen bude dělat přes Elton, tak bych byl rád, kdyby ten ciferník měl nápis PRIM SPORT podle staré matrice, tj. podobný originálu. Ne ten nový větší, který mi nebezpečně připomíná MPM (nic proti MPM).Ve verzi Classic jsme nikdy o žádném řešení mimo Elton neuvažovali. Strojky jsou na cestě. Uf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se