Honza.manta Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Strojky se platily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Ahoj, věci se pohly a hýbají, mnoho je hotovo, pracujeme na cifernících, jen jsem teď v jednom kole. Doděláváme detaily grafiky a předěláváme placku, aby správně sedělo datové okénko. Ručky jsou, pouzdra jsou, musíme doklepnout podobu dýnka, nejlépe co nejpodobněji noudejtům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Biges a Manťák si to vysvětlí :-) až budu mít po koncertě, dáme pivko dvě tři ? příští týden...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Jestli budu stíhat, tak rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 krůček po krůčku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Pěkný, zase se těším víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suprzajic Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Vypadá to pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01standa Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 hezkyyyy !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 (upraveno) Čeče, takhle bez indexů je to fakt inspirující - daydate a nic víc ..... možná jen vteřinový čárky na tu bronz lunetu ...... přemýšlím, že si nechám ten cifr takhle čistej, jen ho nezačerním lakem, ale tím PVD, aby byl jako dýnko...... Upraveno 4. března 2020 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Tak- správný ciferník je na světě, dny sedí v okénku jak mají, mám radost, pouzdra jdou do výroby ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suprzajic Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Tak- správný ciferník je na světě, dny sedí v okénku jak mají, mám radost, pouzdra jdou do výroby !Hezké. Já čekám na sniper ale věřím že se taky povedou. Jinak v nynější situaci všem pevné zdraví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Ropotamo Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Ahojte. Taky čekám na Snipery a taky přeji všem pevné zdraví a vydržet. Jen doufám, že z toho ekonomicky nepoděláme :-(. Aby bylo na ty Sniperky ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01standa Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Zdravím, venku prší a tak jsem celý natěšený na další zprávy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Ahoj, já taky, čekám každou hodinou už čtrnáct dní konečnou verzi návrhu ciferníku, předchozí jsem vrátil, protože se mi nelíbil ostrý font písmen, to jsem sem ani nepsal..čekám na to jak rodička na bolesti ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrozna Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Zdravim! jako věčný začátečník jsem se k vláknu dostal až teď, je celkem zajímavé číst to jako 3 letou anabázi. Chci Vás povzbudit - hezký projekt, zajímavě se to vyvinulo s tím bronzem, věncem, nápisem a tak. Pokud by někdo potřeboval vystoupit z Classic seznamu, rád nastoupím. Bronz nemám a nějaký bych chtěl, tahle limitka má navíc příběh Držím palce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 (upraveno) Pokud chces, prenecham ti sve... Pripadne napis SZ. Upraveno 27. května 2020 uživatelem tkol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 Zdravím spolupacienty, tímto dávám na vědomí, že se mé číslo 22 limitky Sniper převádí na člena hrozna (viz. výše). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka44 Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 Ahoj, podarilo se pokrocit? Alespon nejaka fotka by nebyla? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se