Přejít na obsah

Bronzovky Elton PS 2- DayDate

Doporučené příspěvky

Krásná práce, těším se čím dál více. Jsem jednoznačně pro červenou neděli, nicméně se přizpůsobím většině.

Co máte proti tisku a fontu? Oproti originálu se mi zdá proporciálně nižší a širší, na originálu i písmo vypadá hubenější. Ale není to jedno? Nehoníme dokonalou částečně upravenou kopii. Je to "naše" limitka, stanovujeme si look sami. Ještě jsme to neviděli zasazené, nedej bože s celolumi ciferníkem. Vezmu-li v úvahu, že v určitou chvíli byla česká lokalizace v nedohlednu, tak stávající stav a prototyp mi přijde skvělý. Děkuji tahounovi/tahounům limitky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

On originál nemá háčky a čárky- nemůže to být stejné, nevešla by se interpuňkce.  Co přesně, Kerobe, Manťáku, Vám na tisku či fontu vadí ? Foceno je to ajfounem z ruky a je to dost zvětšené, samozřejmě. Líp to teď nevyfotím, jde to na zkoušku do hodinek. Co na tom vidíte, co je špatně ?

Odkaz ke komentáři

Ahoj Straso, vubec nechci prudit, jen jsem psal co vidim.Prijdou mi okraje pisma na nekterych fontech otrepane=zubate, ale proc, to nevim.Na te foto pred tim s origo vedle a bez cervene "ned" je to lepsi, i kdyz "O" u PON a SOB se mi zda take nedokonale.U tech poslednich foto  je to videt na "T" u CTV a PAT, ale na jinych na nem to neni, mozna opravdu naklon objektivu? Jen pisu co vidim, pravda muzou to delat pixly meho monitoru.... Tak sorry, kdybych to videl jen ja, nechci otr

Odkaz ke komentáři

Já řeším ještě náklon , aby to sedlo do datového okénka, souhlasí jen některé dny- ještě budem dotahovat detaily. Tiskne se to sítotiskem, kdo na to chce koukat mikroskopem, bude muset skousnout angličtinu  :lol2: ale na kvalitě se pokusím ještě zapracovat. Chce to trpělivost a tu já mám...Dětské nemoci věnce vyladíme.

Dnes jsem založil účet ve své mateřské bance, který bude určen na vybírání peněz na strojky a práce mimo Elton. Jak to budu mít spočtený, vrznu to sem, abychom mohli nakoupit strojky.  

Odkaz ke komentáři

uz si tam;)

Prim Sport 2 Daydate Sniper

1) Straspol (12)
2) Corwin (7)
3) Gunman (9)
4) Libor_OV (18)
5) Prochy (10)
6) kerob (8)
7) zbuddy (4, když nedosáhneme 27)
8) Honza.manta (13)
9) Dzos (16)
10) Stankoff (64 jestli nebude je mi to fuk)
11) Harwey (11)
12) Lukasmoc (1)
13) tomesh (14)
14) Biges (2)
15) Funthom 95 (17)
16) dadasmid (3)
17) Mila_T (5)
18) kvartus (6)
19)youstoryup
20) pevo (15)
21) Senior 1949 (na čísle nezáleží)

Prim Sport 2 Daydate Classic

1) Straspol (12)
2) Mikefux (4)
3) sibir
4) cali
5) Libor_OV (18)
6) kerob (7)
7) hopsahejsa
8) Biges (1)
9) Honza.manta (13) - ale jen jestli to vyjde s tou třináctkou
10) HondzaX (6, nebo 29)
11) dadasmid (3)
12)Onipep (6 alebo 9?)
13)Joxer123

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Moc jsem tu teď nemohl být, měl jsem pořádný frmol v práci hned na několika frontách.Mezitím jsme probrali zkvalitnění tisku na věnci a lepší vyrovnání dnů v okně - půjde to. Založil jsem už taky účet v RAIFFEISEN jen pro účel vybrání záloh na neEltonské náklady, teď to nějakou dobu budem počítat. Po zralém rozhodnutí nebudeme tisknout na vymontované věnce, ale objednáme nové- jsou laciné a zdá se, že nás to vyjde dokonce  levněji než případné hodinářské práce. K hodinkám budou tedy oba věnce- český i anglický. 

Myslím si, že by některé majitele hodinek SEIKO mohla zajímat možnost získat denní věnec v češtině. Rád bych jim to umožnil.

Elton si vyžádal specifikaci strojku a doufám, že už pracují na přípravě ciferníku.  Teď už přijou v dohledné době obvyklé kroky a komunikace. Budu proto od všech zase potřebovat do SZ jména, adresy, mailové adresy a telefon. Na koho už údaje v Eltonu mají, pošlete klidně jen jméno a napište mi že údaje v Eltonu už jsou. Chvíli to potrvá, než to všechno shromáždím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...