Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Originál je stále originál, ale člověku se to nechce onosit, že jo? :) Navíc že by Elton vyrobil přesně dle originálu...? :-D

Odesláno

Určitě zajímavý nápad, pokud se náklady nějak rozumně rozdělí, šel bych do toho. Myšlenka, mít na lunetě jinou barvu, mi asociovala barevné ciferníky u nodate, bude něco takového možné i tady? Uměl bych si classic představit s vínovou...

Odesláno

Barvu lunety určitě černou, a ideálně se starým potiskem kdyby to šlo. Objednám si i více kusů, ta jedna co mám doma navíc mi nestačí.

Odesláno

Ano, červených mám několik a všechny se špatnou lunetou. Tedy se špatnou, jako že špatnou a nebo se špatnou trojkou,

tedy taky se špatnou. :rolleyes:

Odesláno

Ano, červených mám několik a všechny se špatnou lunetou. Tedy se špatnou, jako že špatnou a nebo se špatnou trojkou,

tedy taky se špatnou. :rolleyes:

peknej gulash mi v tom deláš :lol2:

Odesláno (upraveno)

Tak možná napište na renovace, zda je mají. Čím víc dotazů, tím větší šance, to tak vidím :)

michaela.kminkova(zavinac)prim.cz

Upraveno uživatelem Biges
Odesláno

Je to v běhu, máme objednanou cca půlku strojků, průserářův kus jsem převzal a platím já, neb nekomunikuje. Přemýšlím o tom, že by šla odstartovat verze Classic jako první, strojky na ni dorazí snad brzo. Konám, jen teď nebyl čas sednout a psát a mezitím se Chronomag nějak rozkolísal a moc jsem sem pak už  nelezl...

Odesláno

Hoj, pokud se to nakonec přeci jen bude dělat přes Elton, tak bych byl rád, kdyby ten ciferník měl nápis PRIM SPORT podle staré matrice, tj. podobný originálu. Ne ten nový větší, který mi nebezpečně připomíná MPM (nic proti MPM).

Odesláno

Hoj, pokud se to nakonec přeci jen bude dělat přes Elton, tak bych byl rád, kdyby ten ciferník měl nápis PRIM SPORT podle staré matrice, tj. podobný originálu. Ne ten nový větší, který mi nebezpečně připomíná MPM (nic proti MPM).

Ve verzi Classic jsme nikdy o žádném řešení mimo Elton neuvažovali.

Strojky jsou na cestě. Uf  :clap:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...