straspol Odesláno 8. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2018 Milí kolegové,Ač poslední dobou mlčím, neznamená to nečinnost. Zmínil jsem svou návštěvu v Eltonu, kde jsme řešili několik věcí, a to nejen technického charakteru, ale i s tím spojenou úpravu nových kalkulací, po jejichž shlédnutí mi doktor naměřil tlak, kvůli kterému jsem od něj vyfasoval jakési prášky proti smrti, které musím jíst každé ráno. Komunikace s Eltonem je pomalá, ale posouvá se , a tak jsme nakonec dospěli ke kompromisu, který mi sice pořád radost nepřinesl, ale dá se akceptovat. Zastavění strojku Seiko do PRIMek s sebou totiž nese potíž v uchycení ciferníku na strojek, protože tam, kde na běžných strojcích PRIM bývají nožky ciferníku, běhají u Seiko věnce dne a data. Mezi ně to nepůjde, není prostor. Nezbývá jiné řešení, než zvolit uchycení ciferníku do vložky strojku. Ta původní nepěkná plastová se do pouzdra samozřejmě nevejde a případné předělání pouzdra by s sebou neslo náklady, které by nebyly únosné. Bude třeba vyrobit kvalitní vložku kovovou, což spolu s řešením jiné pozice natahovací hřídele v pouzdře hodinky trochu prodraží. Nicméně technické řešení , velmi elegantní, bude v Eltonu použito úplně poprvé a tak jsme způsobili zajímavou premiéru J. Dobré je, že rozměry hřídelí na ručky dovolí použít standardní ručky PRIM. Řeší se také korekce ciferníků kolem daydatového okna, u obou se bude ještě grafika mírně upravovat. Nákup a doprava strojků , ač jsem z toho měl obavy, nakonec nepřinesly žádné náklady navíc, takže v tomto okamžiku po odečtení nákupu a dopravy máme na účtě + 33000 kč , které jsou připraveny na zmírnění nákladů za věnce a ciferníky. V nějaké volné chvíli se pokusím to smysluplně rozpočítat. Bude také třeba dokoupit standardní natahovací hřídele, protože druhá část strojků přišla pouze s bezpečnostní přepravní hřídelkou- řeším , je to prkotina.V současné chvíli mám v ruce kalkulace na naše hodinky, které ve verzi Classic zní na 18259 kč a u verze Sniper na 17O21 Kč. Hodinky by mohly být hotové v listopadu. Kdo bude chtít, může kalkulace obdržet do SZ. Prosím, vyjádřete se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 8. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2018 Zdarec, s cenou, technickým postupem i dobou dodání jsem v pohodě. Pro zajímavost bych poprosil kalkulaci Sniperů do SZ. Ještě jednou velké díky za vše co pro to děláš. PS: odkaž mě prosím na svého doktora, prášky proti smrti bych taky ocenil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 8. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2018 Ahoj, o kalkulaci bych taky poprosil do SZ... Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 8. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2018 Ahoj, kalkulace mě zajímá, prosím do SZ. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2018 Díky za dobrou práci.Na kalkulaci kašlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 8. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2018 Pevné nervy, Straso !!! Kalkulace mě taky zcela míjí.Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka44 Odesláno 8. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2018 Děkuju, že se díky tvému nasazení můžu těšit na tyhle hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 8. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2018 Díky za všechno to starání a zařizování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomesh Odesláno 8. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2018 Jako hodinkové embryo se mám ještě hodně co učit. Velký obdiv! Rozpočet nepotřebuji, termíny akceptuji. Děkuji za odvedenou práci a pevné nervy k dotažení LE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 8. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2018 Perfektně odvedená práce a hlavně to nasazení a starosti kolem a tvého ztráveného času kolem a podobných věcích ,které nevidíme,mnohokrát Dekuji a uz se těším na konečný výsledek,kalkulaci nepotřebuji Pevné nervy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2018 Díky za dobrou práci.Na kalkulaci kašlu.+ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2018 Mohl bych se jeste prihlasit? Nebo prebrat nekoho hodinky, pokud by ten nekdo chtel odstoupit? Preferuji classic... Nabidky do SZ. Diky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2018 Je to v běhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Přidávám se z dotazem ... chci si něčím udělat radost ... nebo jestli už je to uzavřené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Milan: po dlhom uvazovani by som asi vystupil z tejto limitky, ak chces mozes nastupit za mna. Mal som v merku snajperky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Netrapte Strasu, děla co muže !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 To jo klidně se, pánové, vyměňte..když tak mi Milane napiš své údaje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Pánové by se měnili, ale když přijde na věc, tak si to najednou všichni rozmyslí...:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Už se těším na listopad kluci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 OK takže domluveno beru Harweyho Snipery takže moje je krásné číslo 11. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se