straspol Odesláno 28. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2020 Ahoj, věci se pohly a hýbají, mnoho je hotovo, pracujeme na cifernících, jen jsem teď v jednom kole. Doděláváme detaily grafiky a předěláváme placku, aby správně sedělo datové okénko. Ručky jsou, pouzdra jsou, musíme doklepnout podobu dýnka, nejlépe co nejpodobněji noudejtům.
straspol Odesláno 28. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2020 Biges a Manťák si to vysvětlí :-) až budu mít po koncertě, dáme pivko dvě tři ? příští týden...?
cigi Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Odesláno 4. března 2020 (upraveno) Čeče, takhle bez indexů je to fakt inspirující - daydate a nic víc ..... možná jen vteřinový čárky na tu bronz lunetu ...... přemýšlím, že si nechám ten cifr takhle čistej, jen ho nezačerním lakem, ale tím PVD, aby byl jako dýnko...... Upraveno 4. března 2020 uživatelem cigi
straspol Odesláno 3. dubna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2020 Tak- správný ciferník je na světě, dny sedí v okénku jak mají, mám radost, pouzdra jdou do výroby !
suprzajic Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2020 V 3. 4. 2020 v 5:17, straspol napsal: Tak- správný ciferník je na světě, dny sedí v okénku jak mají, mám radost, pouzdra jdou do výroby !Hezké. Já čekám na sniper ale věřím že se taky povedou. Jinak v nynější situaci všem pevné zdraví.
Mr_Ropotamo Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2020 Ahojte. Taky čekám na Snipery a taky přeji všem pevné zdraví a vydržet. Jen doufám, že z toho ekonomicky nepoděláme :-(. Aby bylo na ty Sniperky ;-).
01standa Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Odesláno 23. května 2020 Zdravím, venku prší a tak jsem celý natěšený na další zprávy....
straspol Odesláno 23. května 2020 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2020 Ahoj, já taky, čekám každou hodinou už čtrnáct dní konečnou verzi návrhu ciferníku, předchozí jsem vrátil, protože se mi nelíbil ostrý font písmen, to jsem sem ani nepsal..čekám na to jak rodička na bolesti ...
hrozna Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Odesláno 27. května 2020 Zdravim! jako věčný začátečník jsem se k vláknu dostal až teď, je celkem zajímavé číst to jako 3 letou anabázi. Chci Vás povzbudit - hezký projekt, zajímavě se to vyvinulo s tím bronzem, věncem, nápisem a tak. Pokud by někdo potřeboval vystoupit z Classic seznamu, rád nastoupím. Bronz nemám a nějaký bych chtěl, tahle limitka má navíc příběh Držím palce..
tkol Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Odesláno 27. května 2020 (upraveno) Pokud chces, prenecham ti sve... Pripadne napis SZ. Upraveno 27. května 2020 uživatelem tkol
tkol Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Odesláno 1. června 2020 Zdravím spolupacienty, tímto dávám na vědomí, že se mé číslo 22 limitky Sniper převádí na člena hrozna (viz. výše).
jirka44 Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Odesláno 14. července 2020 Ahoj, podarilo se pokrocit? Alespon nejaka fotka by nebyla? :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se